2016-10-18

publicerat i <3;
Så var det en ny vecka. Tiden bara springer iväg, dag efter dag. Det har blivit riktig höst nu. Jag tänder ljus på morgonen, myser runt i min morgonrock och letar febrilt efter glödlampor med låg wattnivå. Ett omöjligt projekt, vad jag har märkt. Å ena sidan finns det säkert, å andra sidan är det säkert svindyrt. 
 
Men det kanske inte var det jag skulle prata om. I fredags avslutade jag min VFU och sedan hade vi åvveinvigning på kvällen följt av kravall. Det var mycket fulvin och många fina rödklädda lärarettan <3 Kravallen i sig var inte så jäkla kul, det var hiphopkravall och hur-fan-dansar-man-till-hiphop? Tycker på något sätt att det känns fel att dansa till hiphop, det är så mycket grindande (eller som Dasha kallar det, knulldans). Det känns nästan lite vulgärt. Särskilt en fredagkväll på Kårallen. Så jag och Johannis åkte hemåt vid ett-tiden, dels för att det således inte var så kuls, dels för att jag ville vara pigg på lördagmorgonen. Det var jag visserligen inte när jag vaknade ett par timmar senare, men lite häng i badmintonhallen botar all baksmälla vilken dag som helt :-) Vi anordnade tävling hela dagen men jag smet när jag kände att plugget kallade vid fyratiden.
 
Jag pluggade hela lördagkvällen och söndagen spenderades sedan med att köpa byrå på Ikea (!!!!), städa och plugga lite smått. Vi köpte en 180 cm lång BEståbyrå i vitt med grå/turkosa frontar, den kommer bli så himla stilren och snygg när den kommer på plats. Lovar att visa er. Förövrigt börjar vårt sovrum anta en härlig form nu med sänggavel, gardiner, lite förvaring, sängbord och dekorationer. Längtar varje kväll efter att gå och lägga mig :-)
Nu har en ny vecka dragit igång och jag pluggar till omduggan för fullt, samtidigt som jag ska hinna skriva färdigt min VFU-uppgift och lyckas svarva ihop svar på fyra inlämningsuppgifter i matten. Således har vi väldigt mycket att göra just nu, men jag tycker fortfarande att det är jäkligt kul. Särskilt kul är det när man kikar tillbaka på uppgifter man gjorde för tre veckor sedan och tycker att de är dunderlätta; ett tecken på att man lär sig otroligt mycket men också att tempot är jäkligt högt. 
 
Idag har jag hunnit mysa med bästa Sara ett par timmar, men resten av dagen har ägnats åt duggaplugg.
JAG. SKA. KLARA. DUGGAN. PÅ. TORSDAG.
Det finns liksom inga alternativ. Snart behöver jag hoppa i säng, men först renskriva en uppgift och ta en snabbdusch. Hoppas att Sammy kommer hem snart så vi kan kramas lite innan sängdags <3 

Kommentera inlägget här :