silver och eventuellt duggakugg

publicerat i <3;
Hej gänget. Hur mår ni?

Det har gått ett tag sedan sist, och jag har duggapluggat och varit på vift. Förra veckan gick åt till att skriva hemtenta och göra matteinlämningar, och när fredagen kom var jag extremt trött. Efter en heldag på campus cyklade jag hem och städade lägis innan tio härliga tjejer trillade in. Vi gick och handlade mat till tacos och sedan åt och dracks det hela kvällen <3 Jag insåg ganska snabbt att vårt kök inte rymmer tio personer, men vårt vardagsrum gör det. Så mysigt att ha över alla kompisar och få visa platsen man älskar mest av allt för dem. Kände mig nästan lite mamma-stolt när de som inte varit här än berömde mig för vår fina lägis <3

Efter drickspel, allsång och väldigt-många-flaskor-i-pantpåsen knallade de mot Harrys och jag hoppade i säng för att fyra och en halv timme senare kliva upp igen. Det vankades tävlingshelg i Stockholm, och trots en nykter fredagskväll var det självklart jobbigt att lämna en varm, härlig lördagsmorgonsäng för att gå upp.

Helgen i Stockholm blev kanoners, som väntat. Under lördagen var det singel som gällde och jag gick hela vägen till FINAL! Och vilken final sedan... Jag mötte en av Sveriges bästa juniorer, och det märktes tydligt att det här med kroppsvikt är rätt avgörande för konditionen... :-) Efter förlust i andra set med 23-25 orkade inte mina 21-åriga ben längre utan det blev förlust med ganska klara siffror. Men jag är otroligt nöjd med helgens spel.

Kvällen spenderades på Jensen's med E och S, och efter en runda i Kista galleria knallade vi de tvåhundra meterna till hotellet för att se Twilight och äta chips i sängen resten av kvällen. På söndagen vankades det mixed och det gick väl... sådär... som det alltid gör i mixed. Men det var kul ändå.

Det blev såklart en lång dag i hallen på söndagen också, och vi kom inte hem till Linköping förrän vid halv nio-snåret. S kom hem strax efter mig med en veckohandling mat, och så pussades vi ikapp och lagade söndagstacos <3

Igår och idag har jag hängt på Campus. Igår körde vi duggaplugg och idag hade vi duggan. Jag känner att jag börjar få lite kött på benen nu gällande examinationsskrivandet, så det var inga kallsvettningar och panikattacker denna gång. Dock var det en betydligare svårare dugga, men om jag har tur lyckades jag skrapa ihop poäng som räcker till ett godkänt. Från en dugga till en annan. Jag fick tillbaka mitt omduggaresultat inatt! OCH VET NI VAD? Jag fick 14 av 15 poäng! Hur grym är jag?!? Blev extremt glad, delvis för att jag klarade duggan men mest för att det är ett kvitto på att jag lärde mig så otroligt mycket mer inför omduggan.

NU har jag i alla fall tjugo timmars ledighet kvar innan vi drar igång med en ny matematikkurs imorgon. Nästa torsdag börjar ytterligare en kurs så jag ska passa på att ha lite "ledigt" denna vecka och hinna promenera, ta det lugnt och äta mycket och gott. Egentligen ska jag befinna mig på lärarpub om en halvtimme, men mitt trötta huvud och ben protesterar kraftigt.

Nu, chokladmuffins och O.C. Puss på er!

Kommentera inlägget här :