första träningspasset

publicerat i <3;

Här kommer ett litet trött söndagsinlägg direkt från köksbordet. Ja, jag äter frukost klockan 12. S var på sittning igår så trots att jag vaknade pigg klockan tio var det svårt att kliva upp, så jag och kramade min sovande sambo i två timmar, haha. Fullt normalt.

Igår var min bästa Annapanna här. Vi snackade loss och hann se två urbra filmer medan vi åt upp ungefär tiotusen kalorier. När hon gick runt midnatt hoppade jag i säng direkt, fy så trött jag var. Eftersom jag inte tränar nu (än!) har jag så oerhört lite energi, så jag går och lägger mig vid halv elva varje kväll för att jag är så saaaatans trött. Men idag! Idag! Idag, ska jag träna. I veckan var jag och fixade ett gymkort och idag är det dags för ett första, försiktigt pass. Det blir såklart sittandes/liggandes träning, så mest lite fria vikter för överkropp och så lite rörlighetsövningar. Så skönt det ska bli!!!

Efter träningen ska jag unna mig en latte på Espresso House innan jag beger mig hemåt för plugg hela eftermiddagen. Vi läser två matematikkurser nu. Den ena är skitkul (mestadels gränsvärden, derivator och integraler för er som läst Matte 3 och högre) medan den andra är fullständigt KAOS. På riktigt, jag förstår inte ett jota. Eller, jag förstår föreläsningarna och kan räknelagar hit och dit, men jag har inte en suck om hur jag ska gå till väga för att lösa en uppgift. Inte. En. Susning. Så eftermiddagen ska ägnas åt att jobba ikapp envarren, och därefter ska jag köra lite omöjlig LinAlg och försöka skapa mig lite kunskap... Får se hur det går.

Nu, äta upp yoghurten och byta om till träningskläder!!!!!

Kommentera inlägget här :