ett vardagsinlägg

publicerat i <3;

Hej hej hemskt mycket hej! En vecka har passerat och jag har glömt bort er lite. Förlåt <3

Förra veckan var fylld med plugg. Vi var i skolan 8-17 varje dag, men jag förstår fortfarande noll av linalgen, haha. Dock är vi i fas i den andra matematikkursen, so well at least I got that going for me. I måndags var jag på styrelsemöte med badmintonen, i onsdags tränade jag och i fredags var jag på gala! Jag representerade klubben på Topp 100-galan, och vi fick motta ett stipendier på 10 000kr till vår verksamhet. Är så stolt över vår lilla klubb. Älskade Ljungsbro. Det var en suverän kväll, jag satt vid ett bord proppfullt av 'viktiga personer' och hade både Charlotta Rohlin, riksidrottsförbundets ordförande och landshövdingen som bordsgrannar. Oerhört kul (och lite läskigt!)

Och såhär såg jag ut! <3 Fick lite extra applåder när jag hoppade upp på scen med mina kryckor för att motta vårt pris.

Helgen spenderades i Ljungsbro med julbak med tjejerna, och på lördagskvällen såg mamsi och jag invigningen av Vinterstad i ljus innan vi tog en liten middag på Aioli. I söndags vaknade vi upp till första advent efter en lång sovmorgon, och efter lunch hämtade mamma upp mig för julpyntshopping. Resten av dagen spenderades därefter som ni säkert förstår med att sätta upp alla ljusstakar, och baka kola!! Såklart. Så mumsigt.

Idag har jag varit på campus och köttat linalg och envarre hela dagen, och nu kom jag precis innanför tröskeln. Hela lägenheten doftar av S's magiska köttfärssås. Ser fram emot att äta den nu efter ett grymt (!!!) träningspass.

Imorgon ska jag ringa försäkringsbolaget och plugga i vanlig ordning. Sen blir det en lugn kväll i soffan med Netflix. Behöver det efter en hektisk (men självklart mysig) helg.

Nästa gång vi hörs tänkte jag plita mer några rader om min träning nu under tiden på kryckor. Det går ju trots allt att träna.