u, me, running off into the sunset, any thoughts?

publicerat i <3;
Här kommer universums snabbaste blogginlägg. Förlåt att uppdateringen är noll (mest riktat till mitt framtida jag som vill läsa om mitt forna liv) men jag är en jäkla röra just nu. Jag är på bättringsvägen (japp, tre veckor sjukdom går mot sitt slut <3) och ska försöka springa ett kort varv i spåret ikväll. 2,5 km i Olstorp och sedan sitta och titta på mina peeps springer brutala backintervaller. 
 
Veckan som har gått då? I måndags hade vi latteart-kurs och Baby shower på bästa Babbo, i tisdag var vi på möte med banken. I onsdags jobbade jag på skolan på förmiddagen, hängde på Babbo och drack honung med chailatte pga kaosont i halsen innan jag mötte upp Becca, Sofia och Erika för bästishäng. När klockan närmade sig middagsdags gick jag och S på en lägenhetsvisning innan vi körde hem och lagade middag. 
 
I torsdags hade jag en lektion innan jag jobabde åtta långa timamr på Babbo. Därefter hängde jag i hallen och höll i ett rack, haha <3 I fredags var jag på treornas fantastiska Hairspray-uppsättning innan jag hängde på Babbo i tre timmar och åkte hem till S och myste hela kvällen. 
 
Helgen blev sådär lugn och mysig härlig som jag ville ha den. I lördags var vi på Ikea, jag fikade med Annika, var på surprise party för S's syster och var barnvakt hela kvällen. I söndags var vi på två visningar, varav en lägenhete fastnade vi lite extra för. Vi får se vad som händer, vi är i ett mellanland nu när vi måste bestämma oss angående en annan fantastisk lägenhet. Mellan visningarna åt vi hämtmat i solen medan Sammy lekte med sin nya selfiestick, haha.. Efter dagens andra visning drack jag kaffe med mamsi och knallade sedan iväg till ett planeringsmöte inför badmintonlägret i sommar. GUD, jag hann med himla mycket i helgen trots allt. Tack livet för det fina vädret <3

Kommentera inlägget här :