skänker tankar och letar efter 60 kvm perfektion

publicerat i <3;
Känner att jag är skyldiga er en liten uppdatering. Veckan som har gått har varit stressig. Förra helgen var jag på Liseberg och blev efter det supersjuk. Det har hållit i sig hela veckan så jag har bara kunnat ta två långpromenader samt STÅ på badmintonbanan och bollat i en timme. Utöver det har jag mest jobbat. Fått hoppa in på Babbo två dagar då jag hade planerat välbehövlig ledighet, men så är det ibland. Para finns, vet ni.

Idag har jag jobbat hela dagen. Det var en trött Malin som dansandes till Markoolio svabbade golvet i diskrummet efter sju timmars jobb, för jag kom hem lite för sent igår kväll. Efter jobb och middag med S och familjen mötte jag upp tre mysiga brudar för häng på NY Legends hela kvällen lång. Tror jag inte kom i säng förrän vid 2 då de andra rullade in på Harrys för att dansa. Vissa har det bra och är lediga på helgen :))

Imorgon väntar tre lägenhetsvisningar med boo och förhoppningsvis en myskväll i soffan. Nästa vecka är jag lite ledig på tisdag och då väntar möte med banken! Åh. 

En tråkig parentes. Jag vill skicka mina varmaste kramar till anhöriga och vänner till LiU-studenten som hittades efter en veckas letande, avliden. Det är skrämmande när det kommer oss så nära. Jag hoppas för allt i världen att det skedde en tragisk olycka, för vi behöver fasen inte mer våld i vår värld. I alla fall. Tack till alla fantastiska Linköpingsbor för den fantastiska insats ni har gjort i letandet. <3


Kommentera inlägget här :