summer vibes

publicerat i <3;
Hörni! Det är sommar snart. Jag och bästa Saris ska boka en resa till värmen i helgen och jag kan inte annat än tänka tillbaka på förra sommaren, som både var känslomässigt turbulent och den roligaste sommaren i mitt liv. Så nu kör vi en liten recap. Här kommer ett gäng bilder! <3

Världens härligaste Summerburst med världens bästa gäng kickade av sommaren 2015. Jag och Becca dansade tills Avicii som om morgondagen inte existerade. Kan säga att den typ inte gjorde det heller, haha.
Såhär underbart roligt var det. Bästa, bästa Sofia <3
Sommarens näst roligaste utgång. 96-orna tog studenten och vi drack daquiris tills jag höll på att kissa på mig. Sedan mötte vi upp S och hans kompisar och drack öl innan jag och min kärlek promenerade hem i soluppgången. En varm sommarnatt kan det inte bli bättre. 
Haha, gudars. Här satt jag ofta. Var det inte pga utekväll var det för att hänga med Anna på henens jobb. Satan i gatan vad mycket konstiga drinkar jag testade i somras.
Gick på Annikas brors bröllop och kände mig värdig för första gången på en månad. Så härlig känsla efter fyra kaosartade veckor med konstant träningsvärk och småont i huvudet :)))
Åt så mycket god mat i somras. Här en eftermiddagsfika i form av nutellacrepes och finkaffe med bästa Saris <3
Det sedvanliga Allsångs-besöket vi gör varje år blev ultralyckat i somras. Vi smög upp några dagar i förväg och hann knalla runt halva Stockholm och hänga med Gabbi. Här var vi i Gamla stan en eftermiddag och åt världens godaste glass.
Sedan kom jag hem och hade tusen roliga utgångar. Mornarna efter tog jag promenixer i det fantastiska vädret och njöt av börja sent varje dag. 
Och så en vecka på magiska Skopelos med Sara. Alltså. Ni. Den här ön var det vackraste jag någonsin sett. Får ni chansen att åka dit - do it. 
Dagen efter kiwi-kvällen mådde jag som ett jävla as, men jag var brun och fin och så jävla lycklig här. Trots att det tog två timmar att komma hem från jobbet och att det slutade med att jag gick halva vägen till Ryd. 
Både föråt och ruinerade mig på god restaurangmat i somras. På riktigt. Spenderade typ femtusen kronor (FEM TUSEN SVENSKA RIKSDALER!!!) i juni och juli på restaurangmat. Så stört. Här hängde jag och mina peeps på Platens hela kvällen och åt pommes och bbq-sås tills det sprutade ur öronen. 

Jag slutade för sommaren på Kaffeteriet och tog med mamsi till Palma en vecka för att titta på vackra palmer och äta Oreo-glass. När jag kom hem var jag larvigt nykär och så blev det höst och ett fantastiskt slut på 2015. 

I sommar ska jag mest jobba. Det blir som sagt en vecka med Saris på något fyrhjulings-vänligt ställe, dvs en härlig grekisk ö med vackert landskap, i början av juni. Sedan är det en vecka på Öland i juli/augusti med S. Längtar som ett barn väntar på julafton, för jag har inte varit där på två år. <3

u, me, running off into the sunset, any thoughts?

publicerat i <3;
Här kommer universums snabbaste blogginlägg. Förlåt att uppdateringen är noll (mest riktat till mitt framtida jag som vill läsa om mitt forna liv) men jag är en jäkla röra just nu. Jag är på bättringsvägen (japp, tre veckor sjukdom går mot sitt slut <3) och ska försöka springa ett kort varv i spåret ikväll. 2,5 km i Olstorp och sedan sitta och titta på mina peeps springer brutala backintervaller. 
 
Veckan som har gått då? I måndags hade vi latteart-kurs och Baby shower på bästa Babbo, i tisdag var vi på möte med banken. I onsdags jobbade jag på skolan på förmiddagen, hängde på Babbo och drack honung med chailatte pga kaosont i halsen innan jag mötte upp Becca, Sofia och Erika för bästishäng. När klockan närmade sig middagsdags gick jag och S på en lägenhetsvisning innan vi körde hem och lagade middag. 
 
I torsdags hade jag en lektion innan jag jobabde åtta långa timamr på Babbo. Därefter hängde jag i hallen och höll i ett rack, haha <3 I fredags var jag på treornas fantastiska Hairspray-uppsättning innan jag hängde på Babbo i tre timmar och åkte hem till S och myste hela kvällen. 
 
Helgen blev sådär lugn och mysig härlig som jag ville ha den. I lördags var vi på Ikea, jag fikade med Annika, var på surprise party för S's syster och var barnvakt hela kvällen. I söndags var vi på två visningar, varav en lägenhete fastnade vi lite extra för. Vi får se vad som händer, vi är i ett mellanland nu när vi måste bestämma oss angående en annan fantastisk lägenhet. Mellan visningarna åt vi hämtmat i solen medan Sammy lekte med sin nya selfiestick, haha.. Efter dagens andra visning drack jag kaffe med mamsi och knallade sedan iväg till ett planeringsmöte inför badmintonlägret i sommar. GUD, jag hann med himla mycket i helgen trots allt. Tack livet för det fina vädret <3

lite bilder

publicerat i <3;
solnedgång <3
världens bästa Mumford // nachos och drinkar med mina godingar 
<333
livets långsammaste promenad i olstorps 

årets första mjukglass på liseberg // måndagslatten
dags att säga adjö till detta för elfte året i rad
hotellfrukost med livets bästa människa