summer vibes

publicerat i <3;
Hörni! Det är sommar snart. Jag och bästa Saris ska boka en resa till värmen i helgen och jag kan inte annat än tänka tillbaka på förra sommaren, som både var känslomässigt turbulent och den roligaste sommaren i mitt liv. Så nu kör vi en liten recap. Här kommer ett gäng bilder! <3

Världens härligaste Summerburst med världens bästa gäng kickade av sommaren 2015. Jag och Becca dansade tills Avicii som om morgondagen inte existerade. Kan säga att den typ inte gjorde det heller, haha.
Såhär underbart roligt var det. Bästa, bästa Sofia <3
Sommarens näst roligaste utgång. 96-orna tog studenten och vi drack daquiris tills jag höll på att kissa på mig. Sedan mötte vi upp S och hans kompisar och drack öl innan jag och min kärlek promenerade hem i soluppgången. En varm sommarnatt kan det inte bli bättre. 
Haha, gudars. Här satt jag ofta. Var det inte pga utekväll var det för att hänga med Anna på henens jobb. Satan i gatan vad mycket konstiga drinkar jag testade i somras.
Gick på Annikas brors bröllop och kände mig värdig för första gången på en månad. Så härlig känsla efter fyra kaosartade veckor med konstant träningsvärk och småont i huvudet :)))
Åt så mycket god mat i somras. Här en eftermiddagsfika i form av nutellacrepes och finkaffe med bästa Saris <3
Det sedvanliga Allsångs-besöket vi gör varje år blev ultralyckat i somras. Vi smög upp några dagar i förväg och hann knalla runt halva Stockholm och hänga med Gabbi. Här var vi i Gamla stan en eftermiddag och åt världens godaste glass.
Sedan kom jag hem och hade tusen roliga utgångar. Mornarna efter tog jag promenixer i det fantastiska vädret och njöt av börja sent varje dag. 
Och så en vecka på magiska Skopelos med Sara. Alltså. Ni. Den här ön var det vackraste jag någonsin sett. Får ni chansen att åka dit - do it. 
Dagen efter kiwi-kvällen mådde jag som ett jävla as, men jag var brun och fin och så jävla lycklig här. Trots att det tog två timmar att komma hem från jobbet och att det slutade med att jag gick halva vägen till Ryd. 
Både föråt och ruinerade mig på god restaurangmat i somras. På riktigt. Spenderade typ femtusen kronor (FEM TUSEN SVENSKA RIKSDALER!!!) i juni och juli på restaurangmat. Så stört. Här hängde jag och mina peeps på Platens hela kvällen och åt pommes och bbq-sås tills det sprutade ur öronen. 

Jag slutade för sommaren på Kaffeteriet och tog med mamsi till Palma en vecka för att titta på vackra palmer och äta Oreo-glass. När jag kom hem var jag larvigt nykär och så blev det höst och ett fantastiskt slut på 2015. 

I sommar ska jag mest jobba. Det blir som sagt en vecka med Saris på något fyrhjulings-vänligt ställe, dvs en härlig grekisk ö med vackert landskap, i början av juni. Sedan är det en vecka på Öland i juli/augusti med S. Längtar som ett barn väntar på julafton, för jag har inte varit där på två år. <3