<3

publicerat i <3;

Jag ligger i sängen och luktar på hans t-shirt. Det har varit en lång resedag som äntligen har tagit slut. Nu räknar vi bara ner timmarna tills han kommer hem också. 45 timmar. 

Jag har, som ni förstår, haft underbara dagar i Spanien med min kärlek. Lovar att visa fler bilder och berätta lite de kommande dagarna, men nu behöver jag knapra in några timmar sömn som uteblev efter en sen sista kväll i Malaga igår. Natti ❤️

❤️

publicerat i <3;
Är så oerhört tacksam över att vara här. Det är varmt, solen skiner, det är otroligt vackert. Och han är här.

i kronologisk ordning

publicerat i <3;
Okej. Ehm, hej på er! Visst har jag uppdaterat bra? Nemen, på riktigt. Det gick ju inte så bra. Senast vi hördes var förra onsdagen (!) och sedan dess har det hänt en hel del i livet. Precis som det ska vara. 

Veckans sista vardagar gick åt till jobb i vanlig ordning. Efter elva timmar på Babbo i fredags knallade jag hundra meter till Mörners där hela mitt badmintongäng satt och väntade på mig (eller inte, those bastards hade beställt utan mig och bah "men vi trodde inte att du skulle äta!!!", haha). Vi hade en grym kväll. Kul att snacka annat än badminton och få känna sig max myndig-åldrig igen. 


I helgen har jag och Stina varit i Stockholm. Vi åkte tidigt i lördags för att hinna till dagens första match, och sedan svepte helgen förbi i ett enda svep. Jag åkte ut i kvart i singeln men kämpade vidare hela vägen till final i dubbel. Redan i första set trillade min partner omkull och stukade foten rejält, så vi fick tyvärr bryta... Mindre roligt. I övrigt var helgen tipptopp. Vi bodde mitt i Kista Galleria så vi köpte med oss pizza på lördagskvällen och käkade framför en film på vårt hotellrum (som var ENORMT! Skämtar inte när jag säger att det har typ 40 kvm). Tack vare de minimala anstånden hann vi även ta en rejäl shoppingrunda på söndag innan vi åkte hemåt. 10/10 points på den helgen. 

Hela den här veckan har jag varit sjuk. Jag har jobbat ett kort pass på Babbo, varit i skolan utan att riktigt vara där, haft min första körlektion, samt sovit mycket. Inte tränat ett smack. Jag tror att kroppen förstår att det väntar ett par dagar semester nu, så den bryter ner fullständigt och ger mig alla smärtor på en och samma gång; hosta, feber, halsont, öronproblem, PMS, mensvärk och två rinnande näsborrar. Mindre kul. Dock har jag sovit mycket (men dåligt) de senaste nätterna så jag tror viruset är påväg bort. 


I skrivande stund sitter jag på flygbussen påväg till Arlanda, Spanien och MIN POJKVÄN. Fällde en lyckotår när bussen började rulla. Det är inte klokt hur mycket jag saknar honom nu. Det är i och för sig bara tolv dagar sedan han åkte, men alltså... ni som är kära förstår <3 

Nu ska jag äta massor påskgodis som mamma och jag inte förmådde oss att smälla i oss efter all påskmat, och sedan ska jag försöka få lite sömn. 


Flyget går inte förrän klockan sex imorgon bitti så jag har några timmar att slå ihjäl på Arlanda. Jag håller tummarna för att Joe & the Juice håller nattöppet och att det finns några butiker så jag kan ströva runt. Det är något oerhört tillfredställande i att vara väldigt ensam innan man klistrar sig fast vid en människa. Det bästa av två världar. 
Jag vet inte hur tillgången till Internet är nere i Spanien, så vi får kanske höras när jag kommer hem istället. OM SJUTTON TIMMAR ÄR JAG I HANS FAMN.