Z

publicerat i <3;
Jag är rätt kass på det här med att blogga, men jag tänkte bara skriva något ord mellan kvällssnapandet med S. 

Huh. I förrgår kom vi hem från Lefkas. Vi landade på Arlanda och tog en tidig middag med Saras kusin på Vigårda där vi smällde i oss varsin gudomlig burgare och sötpotatispommes. Vi kom hem rätt sent på kvällen och så pratade jag och mamma ikapp (då hon hade varit i England under samma tid jag var borta) till klockan ett på natten.

Igår var jag på Björkö. Jag satte slutbetygen för alla mina elever, rensade ur kontoret och sa psykiskt hejdå till min arbetsplats sedan årsskiftet. Om några veckor ska jag signera tusen betygspapper men mitt knappa år som lärarvikarie är härmed slut. Känns konstigt men samtidigt skönt. Vilket jäkla ansvar det har varit. Mest av allt ser jag fram emot att komma tillbaka om drygt fem år med en hel utbildning i ryggen. 

Från läraryrket till cafebiträde på mindre än ett dygn, för idag gick jag på sommarschemat i Borensberg. Det kommer bli en intensiv sommar, men med tanke på att jag från och med i augusti ska leva på bidrag i fem år framöver tjänar jag mer än gärna de sista slantarna jag kan få in :)

Slänger in lite bilder här imorgon, men nu måste jag verkligen pömsa. Tror jag kommer drömma mardrömmar om Zlatan (med tanke på den URUSLA matchen han gjorde ikväll. Iofs är han kung ändå men satans så besviken jag är). PUSS <3

Kommentera inlägget här :