när man är ledig är alltid vädret dåligt

publicerat i <3;
Hej på er! Hur mår ni?

Jag är nästan lite glad över att det regnar. Förvisso regnar det under min helg (som infaller måndag och tisdag varje vecka), men min stackars pollennäsa tackar och bockar... :-)

Hur som haver. Jobbveckan är ÄNTLIGEN över. Ventilationen på jobbet  har strulat hela veckan så vi har jobbat i ett växthus mer eller mindre. Och med tanke på hur mycket sol det har varit kan ni tänka er värmen... Lite spännande inslag i vardagen sådär.

Idag har jag noll planer. Jag ska, om vädret tillåter, lägga mig i hängmattan med en ny bok. Har blivit lite hooked på Jojo Moyes efter att jag läste Etthundra Mil i Grekland, så jag beställde alla hennes tidigare böcker dagen efter vi kom hem. Alltså, så typiskt mig. Suck. Sedan tänkte jag äta ensamlunch på något härligt ställe och njuta (nåväl) av sista dagen innan Sammy kommer hem. Och JAAA ni hörde rätt. Killen utan kollen kommer tydligen hem en dag tidigare, så vi får hela dagen tillsammans imorgon. Vi ska pussas oändligt mycket, prata sönder varandras öron och avsluta dagen på Johannes Kök <3


Kommentera inlägget här :