hemma

publicerat i <3;

Är så barnsligt glad över att S är hemma igen. Han kom hem i måndags natt och hela dagen igår gjorde vi.. inte många knop. Åt lunch med Måns, käkade jordgubbar, sov längelängelänge, hälsade på systerbarnen och pussades. På kvällen tog vi motorcykeln ner till Ågatan för att äta middag på Johannes Kök och fira min brors civilingenjörsexamen. Det var väldigt, väldigt härligt. Jag har aldrig varit på Johannes förut, men det var riktigt bra. Kanske lite vad man ska förvänta sig av en av Linköpings bästa krogar, men ändå.

När vi kom hem och hade sett en fjärdedel av en film som innehöll för mycket våld för min del (vilket är typ alla filmer som är läskigare än Kommisarie Späck...hehe) satte vi på oss lite varmare kläder och satt ute i kvällsmörkret tills det blev alldeles för kallt.

Idag sov vi också huuur länge som helst. Har en känsla att det kommer bli en dålig vana nu i sommar, då jag börjar klockan två VARJE DAG. Undrar om det kommer sluta med att jag går upp klockan tolv varje dag och typ andas Kaffeteriet och sänghäng, haha.

Idag jobbar jag alltså sent, och kommer hem kvart över nio ungefär. Imorgon bitti måste jag dock pallra mig upp för att åka med S och kika på lägenheten. Wiiiieee, vi närmar oss!

Kommentera inlägget här :