caused by awesomeness

publicerat i <3;
Det spelar liksom ingen roll att jag inte går i skolan längre. Imorgon är det studenten för Linköpings avgångstreor och jag har sån sjuk feeling. Idag har jag ätit frukost med Linnsan på Waynes innan jag körde ett 8-timmarspass på Babbo bakom kassadisken. Det har varit helt galet mycket folk och alla har varit på så bra humör. Inte en enda sur kund på hela dagen. Underbart en dag som denna när energin börjar tryta. 

Just nu är jag påväg hem till S för vår näst sista kväll tillsammans innan han åker iväg på sin Europa-roadtrip-inklusive-fotbolls-EM-resa i tre veckor. Usch, vad jag kommer sakna honom. Under tiden han är iväg kommer jag och Saris åka till Lefkas en vecka och köra fyrhjuling runt ön tills hjulen trillar av. Ser mycket fram emot det och att få så mycket solsting att jag inte kan stå. När vi kommer hem är det midsommar, några dagars jobb och en planerad tripp till Götlaborg som gäller - och så har tre veckor passerat. Tror jag kommer överleva utan facit i hand.

Nog om det. Studentfeeling var det! Imorgon har vi avslutning på Björkö och jag har min sista dag som vikarierande idrottslärare. Phuh. Det har varit en fantastiskt lärorik vår och jag är så oerhört stolt över mig själv att jag vågade tacka JA till det där galna jobberbjudandet en molnig fredagseftermiddag i december. Efter avslutningen i kyrkan och treornas utspring ska jag bokstavligt talat (och bildligt, eller hur?) springa till Berzan för att se mina nollor springa ut och byta några livsviktiga ord med bästa Martin (om jag hittar honom i vimlet av stolta föräldrar och viftande studentskyltar). Därefter brummar jag till Jakobi för studentmottagning för Hannes innan jag och S åker hem och har en sista kväll tillsammans med grillat och pussar för tre veckor framåt. 

Helgen är fylld med härligheter som ni får höra om när de redan har inträffat. Tänker att vi hörs på söndag kväll när jag och Sara är påväg till ARLANDA. Waaaah, life u r treating us well right now. På återseende bästisar. <3

Kommentera inlägget här :