lyckans jävla dag

publicerat i <3;

Imorse vaknade jag av när Sammy sa "MALIN. Vi ska vara i lägenheten om tio minuter." Eeeeh, okej, panik tänkte jag och så borstade vi tänderna och håret (båda två, haha...) och satte oss på motorcykeln. En och en halv timme senare pussades vi hejdå och jag knallade till Babettes med ett påskrivet lägenhetskontrakt i väskan. JA! DET ÄR SANT! Kontraktet är signat och om femton dagar (!!!) blir vi sambos. Vi har haft lägenheten på gång i över en månad och nu blev det äntligen på riktigt. Känns så jävla sjukt.

Har inget mer av värde att skriva idag då allt bleknar i jämförelse med dagens höjdpunkt. Inatt sover vi på skilda håll för att smälta det stora, och imorgon tar vi nya tag. Jag har en jobbdag kvar och på lördag åker vi till Stockholm över helgen för att se Coldplay och hälsa på systeryster <3

Nu ska jag kika klart på fotbollen, ta en dusch efter min springtur i duggregnet och äta massor yoghurt. Puss <3

one way, or another

publicerat i <3;

Det fick bli ett litet inlägg till idag :-) Nu är jag påväg hem till Berg i regnet. Jag har inte tränat på två dagar så måste verkligen pallra mig ut på en springtur. Även fast det regnar. Suck. Är lite bekymrad hur jag ska göra med mobilen. Jag kan verkligen inte springa utan musik (läs: ABBA, Grease och Justin. Just nu är jag dock hooked på att lyssna på Ramlar med Håkan och Albatraoz, får sånt gött flow) men mobilen klarar ju inte av spöregn?

Tänkte även att det är lite roligare att kika in här om det finns några bilder att kika på. Här kommer ett axplock av veckan som gått i bilder:

hemma

publicerat i <3;

Är så barnsligt glad över att S är hemma igen. Han kom hem i måndags natt och hela dagen igår gjorde vi.. inte många knop. Åt lunch med Måns, käkade jordgubbar, sov längelängelänge, hälsade på systerbarnen och pussades. På kvällen tog vi motorcykeln ner till Ågatan för att äta middag på Johannes Kök och fira min brors civilingenjörsexamen. Det var väldigt, väldigt härligt. Jag har aldrig varit på Johannes förut, men det var riktigt bra. Kanske lite vad man ska förvänta sig av en av Linköpings bästa krogar, men ändå.

När vi kom hem och hade sett en fjärdedel av en film som innehöll för mycket våld för min del (vilket är typ alla filmer som är läskigare än Kommisarie Späck...hehe) satte vi på oss lite varmare kläder och satt ute i kvällsmörkret tills det blev alldeles för kallt.

Idag sov vi också huuur länge som helst. Har en känsla att det kommer bli en dålig vana nu i sommar, då jag börjar klockan två VARJE DAG. Undrar om det kommer sluta med att jag går upp klockan tolv varje dag och typ andas Kaffeteriet och sänghäng, haha.

Idag jobbar jag alltså sent, och kommer hem kvart över nio ungefär. Imorgon bitti måste jag dock pallra mig upp för att åka med S och kika på lägenheten. Wiiiieee, vi närmar oss!