sky full of stars

publicerat i <3;

Det är lördag! Jag har sån galen helgfeeling att det inte är sant, men jag ska jobba hela helgen såklart. Solen skiner och imorse tog vi en ordentlig sovmorgon till klockan halv tio. Alltså! Hör ni? Jag tycker sovmorgon är att gå upp halv tio. Jag har blivit en helt ny människa efter att ha blivit sambo (som måste städa lägenheten konstant, så det beror nog på det, haha).

I alla fall. Fan, vad varmt det är! Vi har varit nära på att storkna totalt på jobbet dessa två dagar, och naturligtvis det har varit galet mycket folk. Så det är en rätt trött själ som ska kliva på arbetsveckans näst sista dag idag. På måndag och tisdag när jag är ledig ska vi åka till pappas landställe på måndag, och på tisdag ska jag ta med S ut på dejt för att fira samboskap, månadsdag och att han är så jäkla fantastisk. Det blir en härlig liten helg! :-)

I förrgår var Linnsan som sagt här innan jobbet. Vi strukturerade upp lite grejer i lägenheten, ställde in skrivbord och byrå i vårt tredje rum och lallade runt. På kvällen när jag kom hem från jobbet hade vi besök (som vanligt, typ), men jag var lite trött och begav mig ut på en springtur istället. Jag sprang via Trädgårdsföreningen och jag skojar inte när jag säger att det stod fyrtio personer på en yta av ett tiotal kvadratmeter. Och spelade Pokémon. Haha, det där spelet har tagit över våra liv. (Inte mitt dock, men Sammys. Vi har ett jävla pokéstop som man når från vår lägis så ni kan ju tänka er hur social min bf är emellanåt...)

Igår sov jag till åtta innan jag knallade upp för att träna. Första stoppet blev Kanonhuset, men det var stängt så jag fick cykla vidare till Friskis i Tannefors. Således hade jag cyklat i 45 min innan jag började mitt träningspass, så det blev ett kort intensivpass med hopprep, burpees och box-upphopp. Jag avslutade med massor dubbelhopp till benen typ blödde och sen cyklade jag hem i värmen :-)

Sedan brummade jag till jobbet! Hann svepa en dubbel espresso innan mitt pass började jag så jag var pigg och glad i ett par timmar. Sedan hade vi en tretimmars rush och därefter ville jag lägga mig ner på marken och dö. :-) Efter jobbet åkte jag hem en kortis för att pussa på min sambo lite, och sen cyklade jag till Linn där hon hade lite föris/inflyttningsgalej. ÄLSKAR att vi flyttade vid ungefär samma tidpunkt och att det tar fem minuter att cykla till henne <3 Vi hade i alla fall ett par superhärliga timmar på hennes 26 kvadrat. När jag hade droppat av alla tjejerna på Harrys cyklade jag Ågatan hem, tog en dusch, åt choklad och tände ljus innan S kom hem och vi gick och la oss. En riktig toppenkväll. Känner mig dock som världens tant som vill gå hem tidigt och sova, hehe, men jag ska ju faktiskt jobba.

Nu är jag påväg till jobbet efter en lugn förmiddag. Jag rullade ner på stan för att handla lite assietter, handdukar och småpryttlar innan jag cyklade hem och fick diskmaskinen fixad av vår hyresvärd. GULD.

Ikväll ska vi på inflyttningsfest och imorgon är det sista jobbdagen unna jag går på helg. Så skönt. Puss på er!

Kommentera inlägget här :