sommarfest och dåliga dagar

publicerat i <3;

Jag ska inte ljuga, idag har jag en kass jävla dag. Det blev ingen storhandling imorse utan jag åkte in till stan i onödan, med för lite tid att vända hem och för mycket tid för att det ens ska vara lite kul att hänga i centrum. Jag har riktig jävla pms, grovt magknip och är lite bakis från igår. Har inte heller fått i mig något kaffe än och kommer inte hinna äta lunch. Livet :-))))

Jag har i alla fall fördrivit mina timmar på stan nu och väntar på bussen påväg till jobbet. För en timme sedan gick jag in på Ikea i tristess, och kom ut därifrån ett par hundralappar fattigare. Varför är det alltid så? Sen att man kan få underlakan, en filt, ljus, tvålpump, tandborstglas och en hel drös andra prylar för under femhundralappen är ju guld såhär i flyttider.

Jag gick även förbi Intersport och köpte en mörkblå långärmad träningströja. Visst får man unna sig när man har dåliga dagar?

Hur som haver. Igår var vi hos Sara där hon styrde en helt fantastisk sommarfest. Jag var egentligen alldeles för trött för att dricka alkohol men så fick jag en så god drink att det slank ner ett par till. Och således är huvudet lite tyngre idag :-)

Kommentera inlägget här :