på gång

publicerat i <3;

Hej kära ni! Hur mår ni?

I Linköping är vädret knasigt, spöregn, sol och stormvindar om vartannat. Igår när jag gick ut från Hemköp öppnade sig himlen och jag fick springa hela vägen hem till lägenheten i spöregnet, och fast det bara tog två minuter var jag som en dränkt katt efter det. Fem minuter senare sitter jag i fönstret i köket och äter kex och så tittar solen fram och värmer så mycket att jag måste sätta mig på golvet, haha (pga inga möbler... Heh). Mycket skumt.

I alla fall! Det är tisdag kväll och min lilla helg är slut för denna vecka. Igår hann jag med att städa köket, mysa i vår tomma lägenhet, ta en vända på stan och köpa lite nödvändigheter, titta på när Samby slipade sovrummet, äta spagetti och köttfärssås samt dra ett långpass (6 km är LÅNGT i min värld).

Idag när vi vaknade tog jag en sväng till stan igen. Tanken var att hitta potentiella yoghurtskålar, men butikerna jag ville titta i öppnade inte förrän elva. Så jag köpte en klänning istället, haha. Sedan mötte jag upp Sara och Wilma och åkte till Söderköping för ett besök på Smultronstället. Åh, så mysigt det är. Även fast det inte är världens grej egentligen är vi svenskar så bra på att göra något stort av något så litet. Och jag gillar det. Att njuta av de små grejerna i vardagen som gör livet lite härligare <3

Vi kom hem till Linköping runt tre, tog en vända till systemet (sommarfest på lördag!!) och åkte till lägis. Vi plockade in köksgrejer i skåpen och när S och J kom tillbaka med en nyköpt Moccamaster drack vi nybryggt kaffe på köksgolvet. En härlig stund i livet.

Vid sexsnåret åkte vi hem, jag och mamsi lagade middag och sedan har vi pratat lägenhet heeeela kvällen. Jag och Markus tog en sen kvällsrunda, så efter lite rostade mackor med mammas plommonmarmelad ska jag hoppa in i duschen och sedan sängen.

Imorgon innan jobbet tar mamma och jag en sväng till Ikea, plockar in mer grejer i lägis samt tittar på när min man målar resten av väggarna i sovrummet. Alltså. Vi ska bo tillsammans, jag och världens härligaste, roligaste, snyggaste människa. Så lycklig man får bli, det är magiskt.

Kommentera inlägget här :