min lilla helg

publicerat i <3;

Säg hej till den nyblivna sambon! Vi har sovit två nätter i lägis nu och det känns så så så bra. Dock har vi blivit förbannade med ett jävla Pokéstop som man kan nå från lägenheten, så gissa hur social min sambo är, haha?

Min dåliga dag där för ett par dagar sedan var kaosdålig. Jag åkte till lägenheten efter jobbet och pillade, och sen åkte jag hem till Berg och sov till halv tolv dagen efter. Eftersom jag var ledig var det dags för packning av i princip hela mitt liv, ner i Ikea-kassar och över till lägenheten. På kvällen flyttade vi över sängen och tv-bänk och när min älskade sambo (!!!) åkte hem en snabbis passade jag på att bädda rent sängen, tvätta av tv-bänken, diska och pilla en hel del. Sen somnade vi så gott <3

Helt sjukt hur 67 kvadrat trägolv kan kännas som hem. Ni ser ju själva, vi har en säng och två gamla fotöljer temporärt medan vi väntar på soffleveransen. Och en massa kärlek.

Igår gick vi upp tidigt för att S skulle till jobbet. Efter att han hade lämnat mig vid köksbordet (också temporärt, typ trettio år gammalt med två plastpallar som vi sitter på :-) åt jag lite frukost i lugn och ro. Därefter knallade jag in till centrum och mötte upp bästa Annika. Vi åt frukost på Melins och snackade ikapp om relationer, jobb och sommarplaner. Därefter styrde vi stegen mot gymmet där vi drog av ett 60 minuters konditionspass, på lite olika håll. För min del blev det knappt 25 min på stairmastern, 3 km på löpbandet och massor med burpees. Kul!

Sedan åkte vi till Ikea och åt tills vi höll på att trilla av stolarna. Standard när man är på Ikea :-) Men hur gott är det inte med köttbullar? Förstår dock inte hur det kan vara så billigt. Har för mig att jag såg en dokumentär om Ikea för ett par år sedan, där Ikea tillverkade en specifik produkt i en fabrik tills fabriken var helt beroende av just Ikeas möbelproduktion. Till slut var det lilla företaget så beroende av Ikeas beställningar att de, tyvärr, var tvungna att godta att de fick mindre och mindre betalt. Något som vet om det är så? Som sagt har jag egentligen ingen aning, men det låter ju rimligt i mina öron.

Oj, vilket sidospår! Efter maten handlade jag upp alldeles för många hundralappar innan vi åkte till lägis för att Annika skulle få se den <3 Sedan släppte hon av mig i Berg så jag kunde packa med mig mer grejer, och vid sexsnåret åkte vi tillbaka till lägis. Mamsi åkte hem, jag och S lagade fläskfilé a la Hennie (världens bästa) och så fick vi besök av Gustav. Efter middagen ställde jag upp en bokhylla, bytte duschdraperi och småpillade som vanligt. Sedan satt vi på balkongen på varsin pall, drack te med honung, pussades och tittade på månen in på småtimmarna.

Men hör ni vilken jävla pangdag!?
Somnade som en stock med två armar om S vid midnatt och sov som som en liten bebis hela natten. När S hade åkt till jobbet tog jag all härlig energi från gårdagen och gav mig ut på premiärrundan i stan. Nog för att det var dödsvarmt vid niosnåret redan, plus att det var asfalt (såklart), så var det riktigt riktigt härligt. Känner mig starkare för varje dag som går i löpardojorna.

Nu sitter jag på jobbet och mumsar hemmabakta bondkakor som Elin har bakat. Hennes sista dag lediga så hon bjuder oss på kakor, inte tvärtom?? Goda som fan är de i alla fall.

Kommentera inlägget här :