glada idioter

publicerat i <3;

Just nu sitter jag på bussen påväg till jobbet. Det tog knappt tre minuter att knalla till bussen från lägis och S klagade på mina hippiebyxor hela vägen från vardagsrummet till hallen. I det här fallet är hippiebyxor vida, svarta linnebyxor, dvs sjukt snygga och kanske de skönaste brallor jag äger.

Som sagt, hur snygga?

I alla fall! Igår var jag och mamma som sagt på Ikea, köpte lådinsatser och massor annat strunt. Efter det svängde vi förbi Bauhaus och köpte penslar så S kan måla sovrummet :-) Sedan hade vi några timmar i lägenheten med fix och kaffe och te på golvet. Vi plockade dit två fotöljer och en matta igår också, så nu har vi något att sitta på innan soffan kommer i början av nästnästa vecka. Det känns nästan lite som ett hem redan nu. Konstigt egentligen, för det enda som finns där är handdukar, två fotöljer, ljuslyktor och ett färdigställt kök utan matplats.

Efter sju timmars jobb åkte jag hem till S, vi drack honung med te (skamligt att stå i köket och äta direkt ur honungsburken, men vad ska man göra) och tog ett långt bad. Kanske det sista på ett par år :-)

Imorse hade vi en superhärlig morgon innan vi åkte till stan. Jag köpte bestick till lägis innan jag knallade till lägenheten för att pilla lite, packa upp lite grejer och hinna snacka lite skit med Jonis som ska hjälpa Sammy med målningen idag.

Nu ska jag lyssna färdigt på en ny podd som startade igår. Två av mina favoritpodderskor har slagit sina kloka huvuden ihop och skapat något som kommer bli SÅ PEPPIGT! Onsdagsbubbel heter podden och ni måste börja prenumera på den.

Kommentera inlägget här :