genom mobilen

publicerat i <3;

Sammanfattar mina senaste dagar i lite bilder. Har faktiskt plockat upp telefonen och knäppt lite bilder det senaste, så here we go.

I måndags var jag på pappas landställe. Paddlade kajak, åt våfflor och njöt av det vackra vädret, tystnaden och vinden. Det var så harmoniskt och behövligt.

Jag har dragit av två löprundor kring Stångån. Himla härligt att jag fortfarande har då nära till vatten och vackra promenadstråk trots att jag flyttat från världens vackraste ställe.

Jag köpte, trots S's motvilja, två skålar från Rörstrand som jag har velat ha i hundra åt ungefär. De är de perfekta yoghurtskålarna och jag blir lika glad varje morgon jag får plocka fram dem. Förövrigt har vi världens mysigaste kök så jag sitter alltid minst trekvart och äter frukost. Så mysigt.

Haha, här är det. Världens mysigaste kök. Nej men, vi fick hem två gigantiska leveranser från Royal Design och jag went loco när jag öppnade paketen i extas. Det blev minst sagt lite stökigt.

I tisdags kväll gick vi på dejt. Vi gick till bästa Beer and Burger och rullade inte hem förrän vi druckit drinkar och öl, ätit en plockbricka till förrätt, varsin hamburgare med dipp och pommes, efterrätt och druckit kaffe. Hem gick vi via Domkyrkan och det var små fjärilar i hela magen hela kvällen, tacksam över livet och min fina sambo.

Har även hunnit med tre pass på Friskis och en check av mina obefintliga biceps. Dock tränar jag inte armar (får inte) men tycker även jag ser en liten liten liten muskel gömd under allt fett, haha.

Igår fyllde mina älskade mamma år. Jag gick upp tidigt för att åka hem till älskade Berg och äta frukost med henne. I present fick hon en bukett vackra blommor plus en dag på spa som vi ska åka på tillsammans <3

Och här har ni resultatet av mina grovstädning idag. Det har sopats, dammats, dammsugits och moppats, och när jag kommer hem ikväll hoppas jag att det står en 3,5 meter lång soffa och stoltserar i vardagsrummet. :-)

Nu ska jag avsluta min lunch, äta upp de sista mikropartiklarna av Sammys köttfärssås (som är så god att jag kan dö nu) och gå tillbaka till caféet och de sista fyra timmarna av arbetsdagen. Puss!

Kommentera inlägget här :