Stockholm och dyra spontanköp

publicerat i <3;

Jag hade verkligen rätt när jag sa att mina jobbtider kommer orsaka en skev dygnsrytm. De senaste dagarna har vi inte somnat förrän 1-2 tiden, och har sedan kunnat sova till 11-12 utan problem.

Men! Vi har ju varit på äventyr! I lördags förmiddag tog vi tåget till Stockholm (hur mysigt är det inte att åka tåg?) och tog oss till S's storasyster och sambo. De köpte hus i våras (!!!) och det var så oerhört mysigt att få bo där ett par dagar. Lördagen gick åt till att catcha upp, äta massor grillat och kika på en halv film innan vi däckade. På söndagen var det sedan dags för resans huvudmål, COLDPLAY på Friends Arena. S gav mig biljetter i julklapp så vi har sett framemot det rätt länge om man säger så :-) Jag tänker att jag skriver ett inlägg om konserten separat, har inte riktigt hunnit smälta den ännu plus att den var så bra att den förtjänar en egen rubrik.

I alla fall, efter konserten brummade vi tillbaka till huset. Vi stannade uppe länge och rostade mackor och drack te i den ljusa sommarnatten. Sjukt mysigt. Sedan tog vi en lång dusch tillsammans och efter det somnade jag som en bebis i S famn.
I måndags kväll åkte vi sedan hem till Linköping efter en dag i solen, och väl hemma satte vi oss utomhus i soffan och åt mackor och drack te igen, så mysigt när kvällstimmarna smyger sig på. Känns som att vi kommer göra det mycket i sommar på vår balkong <3 Sedan var dygnet felvänt så in i bängen så vi såg en film i sängen och somnade inte förrän klockan två.

Igår hade vi planerat att åka till Ikea och titta på lite inredning samt köpa nödvändiga köksprylar till lägenheten. EEEEH. Det slutade med att vi hade beställt en gigantisk soffa och soffbord på Mio, handlat upp en förmögenhet på Ikea och köpt porslin. En dyr dag men så skönt att bocka av massor nödvändiga (och onödiga) saker.

Idag sov jag sådär galet länge igen efter att ha somnat gott efter ett pass i Olstorp med gänget igår kväll, och stax börjar dagens jobbpass. Nu väntar tre och en halv veckas jobb för mig innan jag tar en veckas semester och åker till Öland med S och hans familj. Däremellan ska vi klämma in flytten till lägenheten och ingen är gladare än jag. Wow. Ibland undrar jag hur livet kunde bli såhär och vad tusan jag gjorde för att få en så fantastisk människa som S att stå vid min sida.

Kommentera inlägget här :