COLDPLAY

publicerat i <3;

Att se Coldplay live har stått på min bucketlist sedan jag var 14 år gammal. Sju år senare fick jag äntligen göra det. Det var beyond magiskt. Här har nu konserten från början till slut <3

Vi anlände till ett ganska så tomt Friends Arena. Ståplats på konsert med feeling är det enda rätta. Kan dock intyga att stämningen på sittplats var rätt go den med, folk stod upp mest hela tiden och att se folkhavet framför scenen uppifrån, ae det är mäktigt.

Sedan var det förband mellan klockan sju och nio.

Tre minuter över nio grep Chris Martin tag i mikrofonen och världen stod still i två timmar. Självklart är jag, trots mina 172 cm, lite för kort för att kunna njuta maximalt av ståplats. Bandet körde en låt från nya plattan och efter det drog de igång Adventure of a Lifetime. Precis när Chris springer ut på podiet och konfetti börjar spruta över hela publikhavet lyfter Sammy upp mig så jag ser (!!) och jag kände mig som queen of the world. Hehe. Nej, men det var magiskt.

Ljusshowen var helt galen. Alla fick varsitt ljusarmband som under hela konserten blinkade och lös i olika färger, i olika takt eller synkroniserat tillsammans med alla 55.000 andra ljusarmband. Under Yellow lyste hela arenan i gult, det var så vackert.

<3

Man fick så fina knappar <3 Blev lite avis på Sammy som matchade så bra med sin tisha.

Ni ser. Helt galet häftigt.

Sista låtarna var det konfettiregn för hela slanten och så slängdes det ut ett hundratal gigantiska ballonger i publikhavet. Vi fångade en gul sådan och tog med den hem, haha. Den var minst en meter i diameter så det blev lite klumpigt att ha den i handen sista tre låtarna, haha.

Det var den lilla konserten. Åh, så magiskt det var. Tack min fina sambo (!!!) för livets bästa present.

Kommentera inlägget här :