Öland

publicerat i <3;

Nu är vi äntligen här. Klockan är kvart över elva en lördagkväll och vi ligger i sängen och kramas innan vi snart somnar. Vi kom hit i eftermiddags och dunderstartade semesterveckan med en nap i varandras armar ovanpå sängöverkastet med duggregnet utanför det öppna fönstret.

Jag har med mig en hög böcker att läsa och ett par poddar på lager att lyssna på, men sedan ska jag njuta så mycket jag bara kan. Galnaste känslan är att vi faktiskt kan samla all vår smutstvätt i en gemensam hög denna resa, för vi ska ju båda hem till samma adress om en vecka. Det känns så härligt. Nej men hörni, nu ska jag pussa min man godnatt. Fin vecka det här kommer bli. <3

genom mobilen

publicerat i <3;

Sammanfattar mina senaste dagar i lite bilder. Har faktiskt plockat upp telefonen och knäppt lite bilder det senaste, så here we go.

I måndags var jag på pappas landställe. Paddlade kajak, åt våfflor och njöt av det vackra vädret, tystnaden och vinden. Det var så harmoniskt och behövligt.

Jag har dragit av två löprundor kring Stångån. Himla härligt att jag fortfarande har då nära till vatten och vackra promenadstråk trots att jag flyttat från världens vackraste ställe.

Jag köpte, trots S's motvilja, två skålar från Rörstrand som jag har velat ha i hundra åt ungefär. De är de perfekta yoghurtskålarna och jag blir lika glad varje morgon jag får plocka fram dem. Förövrigt har vi världens mysigaste kök så jag sitter alltid minst trekvart och äter frukost. Så mysigt.

Haha, här är det. Världens mysigaste kök. Nej men, vi fick hem två gigantiska leveranser från Royal Design och jag went loco när jag öppnade paketen i extas. Det blev minst sagt lite stökigt.

I tisdags kväll gick vi på dejt. Vi gick till bästa Beer and Burger och rullade inte hem förrän vi druckit drinkar och öl, ätit en plockbricka till förrätt, varsin hamburgare med dipp och pommes, efterrätt och druckit kaffe. Hem gick vi via Domkyrkan och det var små fjärilar i hela magen hela kvällen, tacksam över livet och min fina sambo.

Har även hunnit med tre pass på Friskis och en check av mina obefintliga biceps. Dock tränar jag inte armar (får inte) men tycker även jag ser en liten liten liten muskel gömd under allt fett, haha.

Igår fyllde mina älskade mamma år. Jag gick upp tidigt för att åka hem till älskade Berg och äta frukost med henne. I present fick hon en bukett vackra blommor plus en dag på spa som vi ska åka på tillsammans <3

Och här har ni resultatet av mina grovstädning idag. Det har sopats, dammats, dammsugits och moppats, och när jag kommer hem ikväll hoppas jag att det står en 3,5 meter lång soffa och stoltserar i vardagsrummet. :-)

Nu ska jag avsluta min lunch, äta upp de sista mikropartiklarna av Sammys köttfärssås (som är så god att jag kan dö nu) och gå tillbaka till caféet och de sista fyra timmarna av arbetsdagen. Puss!

live

publicerat i <3;

En liten liveuppdatering från lägis. Det är lite kaos här just nu :-) Jag har omorganiserat min garderob från topp till tå efter att ha spenderat fler hundralappar på Ikea på lådor och stänger. Så idag har jag plockat upp hela min garderob från Ikeakassar (efter att ha sovit till halv nio!!) och även Sammys. Slås av hur otroligt lite kläder män har. Själv har man, utan att överdriva, tjugo par shorts. S har fem par shorts, varav ett par är badbyxor och ett par är träningsshorts...

Nu håller jag på att städa undan i vardagsrummet medan en tvättmaskin snurrar i badrummet. Igår hämtade vi vår tv och idag ska S hämta upp både soffan och soffbordet på Mio! Så det behövs rensas här inne som ni ser, annars kommer vi aldrig få in vår gigantiska (!) älskade soffa.

Annars så rullar livet på rätt härligt. Igår åt vi middag klockan elva på kvällen, men det gör liksom inte så mycket. S hade jobbat, tränat och hämtat tvn, jag hade jobbat, handlat och stökat i garderoberna hela dagen. Det får ta sin lilla tid känner vi. Vi åker till Öland en vecka på lördag vilket ska bli så mysigt, men jag hade gärna åkt en vecka senare och hunnit komma lite mer i ordning här hemma. Men det får vänta helt enkelt <3