långhelg i lindvallen och ett femgradigt linköping

publicerat i <3;
Vad tiden går fort hörni. Januari börjar gå mot sitt slut och om två veckor (!!!!) fyller jag 21 år. Sinnessjukt. Kan inte hantera att livet fullkomligt kör över mig som en ångvält. På ett riktigt bra sätt.Vi hade en fantastisk långhelg i Lindvallen. Vi hade lite otur med vädret men det innebar endast att vi hade fler timmar i stugan, kunde basta, snacka skit och äta godsaker. Både torsdags- och lördagskvällen la vi oss vid tiosnåret och somnade som sex små bebisar, men på fredagen bytte vi ut underställen mot byxor (!) och körde schlagerfredag på Harrys. Alltså. No kidding när jag säger att det var topp tre roligaste utgångarna i mitt liv. Redan kvart över tio kokade dansgolvet och när jag och Saris kom hem strax före klockan ett var mina jeans alldeles blöta av svett, hahaha. Kvällens dansmoves var med andra ord inte att leka med. Sällan haft så kul! 

Vi kom i söndags eftermiddag, och efter lite kvalitetstid med mamsi åkte jag och pussade sönder min man :)) Igår knallade vi in i vecka fyra och tredje veckan på Björkö för den här terminen. Igår, måndag, hade jag en lektion på skridskobanan, och åkte sedan hem. Lyxen. Sedan var det ungdomsträning och träning, några avsnitt New Girl och tidig sänggång ner i en nybäddad säng och nyrakade ben. Finns det något mysigare?

Idag är jag ledig och unnade mig lite sovmorgon. Fast nä, det blev en ofrivillig sovmorgon efter att jag somnade om. Efter frukost körde jag ett litet hemmapass innan jag brummade till stan för kaffe och lektionsplanerande. Solen har skinit hela dagen så jag passade på att suga i mig lite D-vitamin också :) Nu är jag påväg hem för lunch innan det bär av till hallen!