"Butterflies, goosebumps, euphoria"

publicerat i <3;
I onsdags kväll var det äntligen dags. Jag, Beccabus och Sofia hade lyckats knipa biljetter på första raden till Darins konsert i Linköping. Vi möttes upp två timmar före konserten, åt middag ihop och snackade ikapp innan vi gick mot Konsert och Kongress. Halv åtta började konserten och nittio minuter senare när vi klev ut genom dörrarna kändes det som om vi var i en annan värld. Så många gånger vi har sett Darin uppträda, men aldrig såhär. 


Att få höra killen som 16-åring sprang runt på Idol-scenen med tandställning och sjöng "Bad" så hela Sverige went loco, nu sjunga egenskrivna låtar på svenska och stå på scen med ett eget band i ryggen var så.. maffigt. Jag kan inte riktigt sätta ord på det. 


Mestadels av tiden satt vi stilla och beundrade den enormt vackra röst han besitter, men när han sjöng Tänk dig brast det och min mascara rann bort på två sekunder. Jag blir så stolt när han gör ett så, för honom, självklart ställningstagande, och kan få ut det i form av sång. Nej, det är så jävla vackert. Och så jävla viktigt. 


Nej, vet ni vad. Det blir nog en tripp till Norrköping för att se honom uppträda igen. 

treårsdag och klasseger

publicerat i <3;
Vad dåligt det gick att blogga den här veckan. Det har varit långa dagar på jobbet, underbart solsken utomhus och min och Sammys treårsdag. En ruskigt bra vecka med andra ord. Tisdag till fredag har jag jobbat hela dagar, jag tränade såklart i måndags och i torsdags (slog sönder ramen på mitt rack. Spännande inslag i vardagsrutinerna.) men fick i tisdags och onsdags skippa träningen för jobb. Istället har jag hunnit spendera några tidigare kvällstimmar med Sammyboo :) Igår var det fredag den 26e februari och vår årsdag. Jag har, efter alla år, fortfarande så svårt att förstå att han är MIN. Tre hela år har vi hållit ihop nu (nåväl) och jag kan inte vänta och se vad framtiden har att erbjuda för oss. Nästa steg är att bli sambos men bostadsbristen är INTE att leka med. Kaossvårt att hitta en lägis som är i 'rätt' prisklass, har bra planlösning och bra läge. Svårast är dock att hitta en lägenhet alls, haha.

Nåväl. Igår kväll efter jobbet möttes jag och Sammy upp och gick och åt middag på Aioli. Alltså, WOW! Jag var där med Linnsan för knappt två år sedan, och jisses vad de har steppat upp sig. Maten var gudomligt god och till och med Sammy blev mätt, haha :) Vi tog en liten roadtrip på vägen säng och sen slocknade vi bums hemma hos mig.

Idag gick jag upp hyfsat tidigt för att spela tävling på hemmaplan. Har haft en riktigt bra dag på banan och tog hem klassegern i DSA efter tre matchvinster. Lite tråkigt att vi var så få deltagarna, men det är sportlov och U15-SM denna helg så det är väl förståeligt. Jäkligt kul att få stå högst upp på prispallen oavsett. Sista matchen blev dock oerhört tuff, men jag lyckades knyta ihop säckjäveln och ta tredje set med 21-18. Sammy kom och tittade och hade med sig en liten hejarklack också, vilket var såååå kul. Oavsett hur tråkigt han tycker badminton är finns det inget bättre än att veta att han sitter och stöttar mig från sidan av banan. 

Imorgon väntar mixed med Kjell, men först; födelsedagsfirande av bästa Josse ❣

22 februari 2016

publicerat i <3;
Hej finisar! 

Linköping känns lite väl grått idag. Jag vaknade strax efter nio imorse, två timmar efter att Sammy började (hur orkar han?!) och åt frukost. Sedan har jag legat i badkaret och bubblat hela förmiddagen. Kroppen känns verkligen inte hundra procent idag, så ett bad gjorde mig gott :)) 

Även fast jag inte har haft någon morgonlektion idag sitter jag ändå på Wayne's och dricker min måndagslatte. Det är massor människor i rörelse på stan vilket känns så härligt. Det kompenserar liksom upp det dystra vädret. Alldeles strax ska jag åka hem, avverka några små jobbärenden och sedan bege mig mot hallen. Inte många knop idag med andra ord. 

när vi ändå pratar grått väder; livet för 6 månader sedan på pricken: