Knallar och småspringer

publicerat i <3;
Hej mina hjärtan. I skrivande stund är klockan 00.22 och det är fredag det 23 december. Imorgon är det alltså julafton. Nej, alltså fy vad det här året har gått fort. Ett bra år har det varit. Nåväl. Jag sitter i köket bland tända ljus, en mullrande diskmaskin i bakgrunden, chokladdoft i näsan och så Kent i högtalarna. De senaste dagarna har varit fina och härliga. I måndags körde vi tio timmars linalg (förstår ännu mindre nu), och i tisdags varvade vi med envarre (helt färdig med alla lektionsuppgifter - hur bra?!). Vid fyrasnåret åkte jag ner på stan och fikade med tre jejer från min n0llegrupp på fantastiska Simons rosteri. Dit kommer jag gå tillbaka många gånger. Efter många timmars fika tog jag mig till gymmet och körde axlar och mage tills hela kroppen krampade. Så oerhört skönt! 
 
I onsdags, dvs typ igår, var jag på sista föreläsningen för i år .Det var en så kallad crash-course i envarren, där amazing Björn kör igenom hela kursen på fyra föreläsningar. Känslan när man kan gå ifrån alla föreläsningar och känna att man har koll på vad man sysslar med är underbar. Så, till skillnad från linalgen så är envarren kul :-) Efter massor god-jul-kramade bråkade jag med försäkringsbolaget i sisådär en timme innan jag mötte upp bästis på stan. Hon hjälpte mig att julshoppa alla mina julklappar, och på kvällen knallade vi ner till 1854 för julmiddag ihop. SÅ SÅ mysigt var det. Åh, vad hon är bäst min Linnsan. Vi konstaterade att vi har varit bästisar i tio år nästa år, och hur vi borde fira det. För det måste vi ju!!
 
Idag har jag varit lite lat. Vi sov länge, och sedan åkte jag ner på stan för att köpa de sista tre julklapparna. Efter en eftermiddag hemma (vi har inte gjort någonting??????) åkte jag till Ljungsbro för att julkramas och andas lite badminton. Det var härligt. Sedan kom jag hem till en tom lägenhet och har städat och bakat julgodis, slagit in julklappar och tittat på typ halva Polarexpressen. Multitasking deluxe med andra ord. 
 
Imorgon (idag) är det dan före dopparedan. Jag ska försöka hinna träna, hämta ett paket, fixa lite hjälppapper inför tenta-p och åka till mamsi och klä julgran <3 Och sen är det julafton. Åh. Hur ska ni fira jul i år hjärtan? 
 
Puss. 

Kommentera inlägget här :