första december och väldigt mycket snö

publicerat i <3;
Hej hå i stugan. Hur mår ni? HAR NI SETT HUR MYCKET DET SNÖAR IDAG? Det är fan kaos. Vi gick in i C-huset klockan tre och två timmar senare var det ett tjockt snötäcke över hela Blå Havet. Julgranen på torget lyste och julmusik strömmade ur högtalarna från Kårallen. Åh, det var så mysigt.
 
I alla fall. Jag har precis klickat hem lite julmys till lägenheten. Vi firade första advent utan en riktig adventsljusstake, men nu är den hemklickad och påväg hem till oss tillsammans med en röd löpare som ska få pryda matbordet. Det låter lite fjantigt när jag skriver det såhär, men det känns varmt hela vägen in i själen. Vår första jul i lägis <3
 
Jag är ensam hemma ikväll då S är och quizar, så jag har tänt en massa ljus och plöjt tre Gossip Girl. Skönt att få en kväll ensam. Mest skönt är det kanske för S, som slipper mitt tjat för en kväll. Det förtjänar han. Medan han är ute och slirar, både på bar och i snökaoset, tänkte jag hoppa i säng snart. Imorgon är det FREDAG!!! Oändligt skönt. Det blir en lugn helg för min del. Imorgon har vi ett seminarie och sedan ska jag skriva hemtenta resten av dagen, köra ett träningspass och sedan fira bästa Anna som har fyllt år. Lördag och söndag är för vår del oplanerade för en gångs skull. Jag tänkte ägna lördagen åt lite plugg, och på söndag ska jag gå på en nyfunnen väns julkonsert i kyrkan. Det ser jag fram emot. 
 
Nu - upplösningen av Gossip Girl-avsnittet och lite Oatly innan läggdags. Puss <3

Kommentera inlägget här :