Ett farväl och ett första steg

publicerat i <3;

Det är alldeles för sent för att skriva ett inlägg egentligen, men jag väntar på att S ska krypa ner brevid mig innan jag vill stänga ögonlocken. I vilket fall som helst vill jag bara slänga in lite bilder och visa er vad jag har gjort det senaste. 

Förra helgen var vi som sagt och åt julbord med min pappas familj. Det var så så så gott och mysigt. Julstämning. Bilden ovan är från i lördags då vi så som många gånger förr krupit upp i soffan för att titta på bästa Modern Family. Älskar att ha någon serie att följa tillsammans. 

Eftersom förra veckan var första veckan utan gips innebar det också möjlighet att ha andra byxor än springtights, mjukis eller vida byxor. Så när gipset rök har jag äntligen kunnat klä mig lite vettigt igen!!! <3

I fredags hängde jag med mamsi. Vi fikade på Babbo och så lagade vi (läs: hon) middag och myste hela kvällen. Efter att hon hade åkt städade jag bäst jag kan, och så la jag mig tidigt. 

Och igår. Igår. Världens bästa sista vackra konsert med jordklotets finaste band. Jag hade lyckats få med mig S hela vägen till Stockholm och Kents allra sista konsert, och det var så vackert. Så vackert att jag måste ägna ett helt inlägg åt de två och en halv timmarna som var bland det finaste jag upplevt.


Idag har vi mest sovit. (Vi kom hem vid halv två efter en extremt trevlig hemfärd. Vi stannade på McDonalds, sjöng karaoke i bilen och skrattade. Åh. Min fina man.) Vi gick upp typ.. Kvart över ett... ... ... Sen plöjde jag av en föreläsning på campus och så har vi spenderat kvällen hos S föräldrar <3 Och nu är jag så trött att jag snart tappar telefonen i ansiktet... :-) 

PUSS på er. 

Kommentera inlägget här :