en fin helg mitt i livet

publicerat i <3;
Tjohej! Här får ni ett snabbt kvällsinlägg från köksbordet. Hur mår ni? Jag mår fint. Ikväll är jag ensam, och min kväll har bestått av pyttipanna, mycket Justin Bieber-dansande på en fot och hemtentamensskrivande. Vi har en mördartenta som ska in på måndag natt och jag har knappt kommit igång. Smått ångest har jag. Å andra sidan är jag duktig på att ordbajsa och att prestera under press, så det kommer gå galant. Det är trots allt väldigt roligt och givande att skriva den här hemtentan.

Nåväl. Min dag har varit fin och lugn och härlig efter en helt fantastisk dag igår. Igår lämnade jag matteräknandet och försökte skriva hemtenta på Wayne´s hela förmiddagen, och efter lunch och lite mys med S som också pluggade hemifrån var det dags för date night. Vi tog en taxi ner till Ågatan för att äta en snabb middag på Steve´s (i brist på mat i kylskåpet), och sedan knallade vi den korta promenaden till kvällens huvudmål; En skam för Sverige 2 med Soran och Betnér. ALLTSÅ! Det var helt underbart. Jag skrattade så jag grät flertalet gånger och resten av kvällen hade jag ont i mungiporna efter att ha lett i två och en halv timme. Efter showen plockade vi med oss vårt favoritpar hem till lägis, och så blev det skitsnack och mojitos alldeles för sent in på småtimmarna. Vi somnade klockan två inatt och har varit helt förstörda idag. Hehe. Sambolivet är inte tufft.

Men som sagt, idag har vi haft en lugn dag. Jag har skrivit hemtenta, vi har sovit ett bra tag, myst i soffan framför Modern Family och småpratat. Sedan lämnade jag hemmet ett par timmar för att lyssna på en vän och hans fantastiska kör när de hade konsert i St Lars. Det var två underbara timmar med Linköpings Studentsångare <3 Jag kom hem strax efter åtta efter en kvällskaffe med en av vännerna jag gick på konserten med, och så sitter jag här. Jag tror jag ger upp skrivandet för idag och hoppar i säng. Det är ju trots allt en dag imorgon också <3

Kommentera inlägget här :