solnedgångar och internetshopping

publicerat i <3;

Hej älsklingar!

Hur mår ni? Jag njuter till fullo här. Idag har jag tagit en springtur imorse längs kusten, vilket var magiskt vackert (men jobbigt utan frukost i magen), och sedan har vi spenderat dagen på stranden. Vid tvåtiden gick solen i moln och då åkte vi hemåt för lek och mys innan S lagade sin magiska köttfärssås.

Jag har läst ut den första av mina tre böcker och försöker supa in så mycket av den här semesterveckan som möjligt. Kan dock inte släppa lilla lägis där hemma riktigt, så just nu har jag sex (.....) beställningar på g som ska fraktad hem. Ett par nya träningsshorts och en klänning, nya hudvårdsprodukter, vår gemensamma favvoansiktstvätt, ett strykjärn och en hårtork. Imorgon tänkte jag klicka hem ett par bordslampan, väggljusstakar och en lång hallmatta i någon härlig färg. Det är farligt med internetshopping, men SÅ KUL.

Nu sitter vi och tittar på Beck, men jag tänkte ge mig snart och dra med S till den mysiga sängen. Imorgon blir det en tur till stranden om vädret tillåter, och på kvällen ska vi ner och titta på solnedgången igen. Finns inget vackrare än solnedgångarna här.

Kommentera inlägget här :