saker som inte syns

publicerat i <3;

Vi är hemma. Igår åkte vi båt från Byxelkrok till Oskarshamn, busade med barnen och dansade till snippedisnopplåten som SVT lät skrivas till Barnkanalen. Syskonbarnen fyra och två år tycker den är klockren, och jag måste väl medge att den är catchy, haha.

När vi kom hem körde vi tvättmaskiner på löpande band, städade och fixade hela kvällen. Jag hämtade ut fem paket (och väntar på fyra till...) innan jag städade badrummet så rent att det är fullt accepterat att slicka på det nu. FY så smutsigt det blir i badrum alltså. Nästan värre att ta hand om sin egen skit än andras (vilket jag gör på jobbet), för jag får distans till det hela på något sätt. Här blir det så påtagligt att det är min skit.

Hursomhelst. Vid halv ett slog vi på en film och myste ner oss i ena hörnet av vår gigantiska soffa. Det blev med andra ord en ganska sen kväll igår, men imorse sov vi till halv nio så jag vaknade utvilad ändå :-))) Mamsi och jag tog en tur till Ikea för att köpa nödvändigt osynligt. Ni vet, kuddskydd och lådor till garderoberna, påslakan och underlagen, dämpare och strykbräda. Sånt man måste ha men som inte syns, och när det väl är på plats ägnar man inte en tanke på att man en gång levde utan sakerna.

Men i alla fall! En veckas semester har passerat fort. Nu är jag påväg till jobbet och säsongens sista två arbetsveckor innan jag börjar universitetet. Sjuk känsla! Oj, så kul det ska bli. Nu längtar jag dock mest efter att få komma fram till jobbet och få svepa en riktigt skummig dubbel cappuccino innan jag börjar för dagen. Vi har druckit bryggkaffe hela veckan på Öland, så jag är o-e-r-h-ö-r-t sugen på 65 gradig fluffig mjölk och riktiga kaffebönor, hehe.

Förresten. Jag lovar att jag ska langa lite lägenhetsbilder så fort vi börjar komma någorlunda i ordning. Nu har vi stuvat in det mesta av kaoset i vårt tredje rum (gudagåva) men det finns fortfarande en miljon saker att göra innan vi kommer börja känna oss färdiga. Hojta om det är något speciellt ni vill se så får jag väl städa innan jag knäpper några kort, haha. Puss!

Kommentera inlägget här :