Min helg

publicerat i <3;

Som vanligt har jag glömt bort er under mina lediga dagar :-) Jag har precis avslutat första dagen på min sista arbetsvecka och är påväg hem. Det är märkbart att semestrarna är slut, för vi trippar runt på jobbet och letar efter saker att göra. Efter två månader med sjukt tempo kryper lugnet oss liksom under skinnet. Lite konstigt faktiskt. Men det är väldigt skönt att få sänka tempot och hinna tänka lite under jobbpasset, hehe.

Vi kör en liten recap på de senaste dagarna!

I söndags när jag kom hem från jobbet var vi alldeles för trötta för att laga middag, så vi ringde till pizzerian som ligger två minuter från oss och beställde mat. Tio minuter senare gick vi och hämtade våra kebabtallrikar (<333), och väl hemma klämde vi oss ALLT, S på en gång (sedan låg han på köksgolvet i trekvart i matkoma haha) och för mig tog det typ en och en halv timme.

I måndags var jag ledig. Vi gick upp vid halv nio, smällde i oss frukost och drog iväg och tränade. Jag promenerade bort till en fotbollsplan tre hundra meter bort där jag körde 400-metersintervaller och en 100 burpee challange. SJUKT kul och jobbigt. Ska definitivt göra om det.

Vid elvasnåret kom Linnsan hit och så knallade vi ner på stan. Jag letade klänning till nästa helgs bröllop utan något vidare resultat, och så åt vi lunch på Brasserie Bouquet. Mycket gott var det. Och mycket bra sällskap.

När vi hade kramats hejdå vid sjusnåret åkte jag och sambon till Maxi och storhandlade. Alltså, det är så jävla kul att gå på Maxi. Typ det bästa jag vet. S får verkligen dra mig vidare för annars hade jag gärna stannat där hela kvällen. När vi kom hem svepte S ihop sin köttfärssås (det var ju måndag) och så åt vi i soffan framför New Girl <3

Igår hade jag en riktig fixardag här hemma. Körde en diskmaskin, två tvättmaskiner, strök sängkläder, klippte till halkskydd till våra mattor, moppade golv och städade toaletten (och bakade kakor...) Jag förbereder lägis inför Nolle-P (som för min del börjar på tisdag, S började igår) så vi slipper städa så förbannat dessa tre veckor. På eftermiddagen kom mamsi förbi en sväng och sedan kom pappa och Riggan över för middag och mys. Jag hade lagat Hennie och det blev, föga förvånande, GOTT. Riktigt gott till och med. Till efterrätt åt vi surdegsbullar från Ronaldos och tittade på när Granqvist sköt fotbollslandslaget till OS-final. Mäkta imponerande.

NU ska jag hämta ett paket i affären och köpa Belvita-kex, laga duschen och tydligen laga lasagne. Sen möta upp lite kompisar på stan och mysa lite <3 Puss!

Kommentera inlägget här :