days like this

publicerat i <3;

Hej på er! Oj, vad länge jag har dragit mig för att skriva ett nytt inlägg. Jag har påbörjat typ fem stycken, men alltid blivit avbruten av antingen en galen sambo eller att bussen har kommit dit där jag ska gå av :-) Men nu är jag här!

Vi kom ju hem från Öland i lördags kväll, och i söndags jobbade jag. Måndag och tisdag har jag sedan spenderat som ledare på ett Sportscamp som badmintonledare. Hela dagen i måndags och i tisdags förmiddag höll vi till i hallen och jag spelade för första gången på 9 (!!!!) veckor. Ville nästan gråta av lycka för det var så härligt.

Efter campet i tisdags tog jag en tur på stan och pillade hemma tillsammans med Sammy. Vid sex mötte jag upp mina peeps och vi hängde i Trädgårdsföreningen innan vi knallade över till Beer and Burger för middag. Fan. Så gott det är. Sällskapet var inte dumt det heller. Vid elva började vi röra oss hemåt och jag blev avvinkad utanför min port av alla sex. Så mysig kväll.

Igår och idag har jag jobbat. Igår tog jag sovmorgon och gjorde inte många knop på förmiddagen. Tränade inte ens. Imorse gick vi upp tidigt och tränade på varsitt håll, S åkte till gymmet och jag sprang knappt 6 km. Jag har insett att jag inte fungerar utan mat i maten, så de sista två kilometerna var en pina eftersom jag inte åt någon frukost innan. Efter en snabb dusch hemma och lite frukost rullade jag till LF för att gå på möte. Jag har nämligen bytt bank! Hur spännande??? Haha, eller inte. Men jag ville samla mina försäkringar och bankärenden på samma ställe, tycker LF är amazing och tackar och bockar för att man får 15% rabatt på alla försäkringar om man även är bankkund. Så det är jag nu! Jag har även öppnat ett konto för pensionssparande, så nu kan jag leva loppan om 45 år :-)

Vi har hunnit fixa lite till i lägis. Förutom att ansöka om CSN, kolla skolschema och beställa bredband och tv (och fått allt GRATIS (!)) har S har dragit massor kablar (till saker jag inte rutigt vet vad de gör... hehe /mvh oteknisk) och jag har äntligen fått in lite färg i vardagsrummet i form av kuddfodral. Jag bestämde mig till slut för petrolblått och med lite gult. Tror det kommer bli jättesnyggt när jag hittar en petrolblå kudde i linne plus en härlig mönstrad till. Med lite detaljer i koppar, en härlig pläd och gardiner (svåraste någonsin) kommer det bli supermysigt här hemma <3

Nu ska jag tillbaka till mitt jobbpass och köra sista timmarna. Ikväll kommer bästa Anna över på besök, så mysigt. Det är en lyx att kunna bjuda över kompisar hej vilt. Idag på förmiddagen kom A och J över på förmiddagskaffe bara sådär spontant för att de var på stan. Bästa grejen.

Nej ni! Vi hörs! Puss på er!

Kommentera inlägget här :