cookies

publicerat i <3;

Igår kväll var sambon iväg och drack öl med sina polare, så jag passade på att placera rumpan så djupt ner i soffan det gick och så plöjde jag så många avsnitt New Girl jag orkade innan jag såg i kors. Men innan dess bakade jag ju! Det var faktiskt premiärbak i lägis, så det var väldigt roligt.

Såhär såg smeten ut. En riktigt gegga. Ingredienserna ser ni bakom, förutom smöret och ett ägg jag hivade i också. Det som gömmer sig i bakgrunden är solroskärnor, ljust muscovadosocker samt tranbär.

Recept på småkakor är det värsta jag vet. Får sån ångest. Detta recept skulle ge 25 kakor, men ni ser ju själva. 13 stycken. Förmodligen är det mitt eget fel, då jag hellre gör stora kakor än sådana man knappt ser, eller så är det för att jag äter så mycket smet.

Det halvfärdiga resultatet, och en liten sneakpeak på vår lilla hörna med olivoljor, haha. Bästis anordnade ett lite stilleben när vi flyttade in och det är så fint så. Så småningom, när vår budget håller för det, ska vi köpa rejäla salt- och pepparkvarnar och klämma in där på marmorbrädan. Men i dagsläget känns det ekonomiskt svårt att lägga dryga tusenlappen på två kvarnar.

Hur som haver! Efter en runda i ugnen ringlade jag smält mörk choklad över. Sedan glufsade jag i mig kakorna så fort att jag inte tog någon mer bild. Skämt åsido :-))))

Nog om kakor. Imorse sov vi orimligt länge och jag åt frukost framför New Girl i över en timme... Råkade till och med sova förbi mitt inplanerade träningspass (förvisso med mig själv) så jag blev lite putt. Men det är bara att göra det ikväll :-)

Kommentera inlägget här :