be more straightforward

publicerat i <3;

Jag gjorde nästan allt jag skrev att jag skulle göra igår. Dock köpte jag passerade tomater istället för pepsi max, S kom hem halv fyra istället för halv tre och jag däckade aldrig i soffan. Annars var det checkcheckcheck. (Sprang inte heller men det är inget att skryta om, snarare tvärtom).

I skrivande stund är klockan halv fyra och jag är påväg HEM FRÅN JOBBET. Idag är det första och enda dagen jag inte jobbar stäng i sommar. Sedan jag började på jobbet i Borensberg har jag jobbat stäng alla dagar förutom två; en dag förra sommaren pga schemabrytning och min första dag, som för övrigt är för exakt två år sedan idag! Tvåårsjubileum på ett toppenjobb firas med andra ord på bästa sätt.

När jag kommer hem ska jag cykla till Apoteket, köpa med mig tacobröd på vägen hem och sen köra ett träningspass. Har inte bestämt om det blir en löprunda runt Stångån eller 400-metersintervaller, men det första låter definitivt mer lockande. Apropå träningsrelaterade saker så plockade Viktor Axelsen, en jävligt duktig badmintonspelare, hem OS-bronset i herrsingel idag. FyFAN vad kul. Han är en spelare, som trots sina 190cm-ish, flyter fram på banan. Ser så vackert ut när han spelar, samtidigt som han är så sjukt duktig på att tända till och spela explosivt. Precis så jag vill vara (hehe). Aja, kul i alla fall! Och grattis till Danmark :-)))))

Imorgon jobbar jag (stäng! Vad annars) och sen ska jag hem och ladda jävel inför första dagen på Liu på måndag. Håll i hatten vad kul det kommer bli.

Kommentera inlägget här :