badrumssnack

publicerat i <3;

Det svåraste i vår lilla lägenhet är att få ordning på badrummet. Vårt badrum är, utan att överdriva, det minsta jag sett. Tänk er fyra kvadrater, där varje fyrkant motsvarar ytan för varje del (från vänster varv) toalett, tvättmaskin, dusch och handfat. Med andra ord kan jag utan problem sitta på toan och samtidigt starta en tvättmaskin, borsta tänderna, tvätta händerna och tvätta mig upp till knäna i duschen, typ. Hehe. Vår toalett är liten. Men vi har försökt att embracea det lilla space vi har. Jag har stuvat undan det vardagliga såsom tandborstar, rakapparat, plåster mm i skåpet ovanför handfatet. På skåpet som hänger bakom toaletten har jag ställt allt annat skönhetsrelaterat, tvålar, deodorant mm.

Dessvärre finns det massor plats PÅ tvättmaskinen, vilket egentligen är så jäkla dumt. Blir så lätt att man ställer allt där. Men jag ska ge mig fan på att det alltid ska vara rent och snyggt där, så jag har införskaffat en snygg handkräm, en liten krukväxt och lite ljus som ni ser på bilden. Bakom mitt lilla stilleben gömmer sig en sjukt snygg förvaringsbox jag fyndade på Öland. Däri förvarar vi necessärer (S's enda och en av mina hundra, hehe), tvättmedel, torrschampo, en liten borste och min necessär med vardagssmink. Resten får snällt stå i ytterligare en förvaringsbox ovanpå skåpet bakom toaletten.

Som ni förstår är det dåligt med plats. Just nu har vi en turkos fin badrumsmatta, ett duschdraperi i svart vitt och så fina ljuslyktor från Skultuna (JA, i badrummet, haha vad ska jag göra????) och det får liksom räcka så länge. Jag försöker hitta fina textiler och matcha handdukar lite för att i alla fall framkalla någon form av helhetsintryck, men det är svårt på 3 kvm. :-)

Nog badrumssnack! Nu är jag strax på jobbet efter en lugn förmiddag hemma. Vi har snackat inredning, tränat och legat och degat i vår bästa soffa (och enda). När jag kommer till Borensberg ska jag springa in på Ica för att köpa tranbär och muscovadosocker, till vad får ni se ikväll :-) PUSS!

Kommentera inlägget här :