2016-08-19

publicerat i <3;

Små trötta ben på väg till jobbet idag. I förrgår cyklade jag ner på stan alldeles för sent och skrapade ihop allt annat än välbehövlig sömn, sååååå jag jobbar fortfarande på att hålla ögonen öppna. Jag sov väl en sisådär tre timmar den natten, och inatt hann jag inte sova mer än dryga sex timmar. Jag jobbade tio och en halv timme (samma idag) innan jag åkte hem till mamsi och åt middag. Sen rullade jag till FÖRSTA HALLTRÄNINGEN på tio veckor. Herre. Min. Gud. Att det kan vara så kul att lira badminton. Bra gick det också för att vara första träningen, och jag märkte direkt att min sommarträning har gett resultat. Grymt.

Med andra ord kom jag hem sent igår, kvart i elva rättare sagt. Efter mat och dusch kröp jag ner mellan våra nya satinpåslakan (<333) och kramade S tills jag somnade.

Idag jobbar jag som sagt lika länge som igår, åtta till halv sju. Hjälp. MEN jag har noll planer ikväll och tänker 1) komma hem 2) köpa pepsi max 3) ta en springtur om jag orkar 4) äta middag 5) flytta täcket från sängen och bädda ner mig i soffan 6) dricka pepsi max och äta tre olika chokladkakor 7) däcka i soffan framför OS 8) vakna av att S snubblar in klockan halv tre inatt 9) sova i sängen <3

Kommentera inlägget här :