sista dagen

publicerat i <3;

Av min sista arbetsdag för sommaren återstår nu bara fyra timmar. Har lite svårt att förstå att jag imorgon lämnar två år av jobb och sabbatsår bakom mig och sätter mig i skolbänken i FEM ÅR. Det känns galet och helt fantastiskt. Det väntar två veckor av icke-existerande sömn, fest och introveckor på Liu. Hur det ska kombineras med badminton och samboliv återstår att se, men jag är taggad till tänderna.

Igår hade jag en härlig eftermiddag och kväll. Efter en vända på stan kom jag hem, körde en tvättmaskin och gjorde ett städryck i vårt tredje rum. Sen kom S hem från bibblan och då gick vi och handlade innan jag tog en löprunda (med start från affären, haha). När jag kom hem en halvtimme senare stod maten på bordet och väntade, så mysigt. Vi satt så galet länge och åt igår, två timmar blev det, och efter en dusch och ett par avsnitt New Girl blev det en sen kväll trots allt. Var rätt trött i huvudet av allt jobb de senaste dagarna (plus att jag nästan fick en gardinstång i huvudet när S försökte kasta ost på mig, och sen gjorde en volt på mig när jag var oförberedd :(((() så jag somnade som en stock. Imorse vaknade vi hyfsat men låg länge och drog oss medan solen letade sig fram mellan persiennerna. Älskar sådana morgnar.

Nu: sista jobbtimmarna för typ för alltid. AHSJDIEUBBDODIDVTAUFPÄSB den här känslan är helt knäpp.

be more straightforward

publicerat i <3;

Jag gjorde nästan allt jag skrev att jag skulle göra igår. Dock köpte jag passerade tomater istället för pepsi max, S kom hem halv fyra istället för halv tre och jag däckade aldrig i soffan. Annars var det checkcheckcheck. (Sprang inte heller men det är inget att skryta om, snarare tvärtom).

I skrivande stund är klockan halv fyra och jag är påväg HEM FRÅN JOBBET. Idag är det första och enda dagen jag inte jobbar stäng i sommar. Sedan jag började på jobbet i Borensberg har jag jobbat stäng alla dagar förutom två; en dag förra sommaren pga schemabrytning och min första dag, som för övrigt är för exakt två år sedan idag! Tvåårsjubileum på ett toppenjobb firas med andra ord på bästa sätt.

När jag kommer hem ska jag cykla till Apoteket, köpa med mig tacobröd på vägen hem och sen köra ett träningspass. Har inte bestämt om det blir en löprunda runt Stångån eller 400-metersintervaller, men det första låter definitivt mer lockande. Apropå träningsrelaterade saker så plockade Viktor Axelsen, en jävligt duktig badmintonspelare, hem OS-bronset i herrsingel idag. FyFAN vad kul. Han är en spelare, som trots sina 190cm-ish, flyter fram på banan. Ser så vackert ut när han spelar, samtidigt som han är så sjukt duktig på att tända till och spela explosivt. Precis så jag vill vara (hehe). Aja, kul i alla fall! Och grattis till Danmark :-)))))

Imorgon jobbar jag (stäng! Vad annars) och sen ska jag hem och ladda jävel inför första dagen på Liu på måndag. Håll i hatten vad kul det kommer bli.

2016-08-19

publicerat i <3;

Små trötta ben på väg till jobbet idag. I förrgår cyklade jag ner på stan alldeles för sent och skrapade ihop allt annat än välbehövlig sömn, sååååå jag jobbar fortfarande på att hålla ögonen öppna. Jag sov väl en sisådär tre timmar den natten, och inatt hann jag inte sova mer än dryga sex timmar. Jag jobbade tio och en halv timme (samma idag) innan jag åkte hem till mamsi och åt middag. Sen rullade jag till FÖRSTA HALLTRÄNINGEN på tio veckor. Herre. Min. Gud. Att det kan vara så kul att lira badminton. Bra gick det också för att vara första träningen, och jag märkte direkt att min sommarträning har gett resultat. Grymt.

Med andra ord kom jag hem sent igår, kvart i elva rättare sagt. Efter mat och dusch kröp jag ner mellan våra nya satinpåslakan (<333) och kramade S tills jag somnade.

Idag jobbar jag som sagt lika länge som igår, åtta till halv sju. Hjälp. MEN jag har noll planer ikväll och tänker 1) komma hem 2) köpa pepsi max 3) ta en springtur om jag orkar 4) äta middag 5) flytta täcket från sängen och bädda ner mig i soffan 6) dricka pepsi max och äta tre olika chokladkakor 7) däcka i soffan framför OS 8) vakna av att S snubblar in klockan halv tre inatt 9) sova i sängen <3