kvällsbusstankar

publicerat i <3;
Hej hej hej hej hej hemskt mycket hej. Hur mår ni? Jag mår BRA. Stressad till tusen men imorgon förmiddag innan möten och jobb ska jag bocka av så mycket jag hinner på min to-do list. Däribland skriva elevomdömen, boka lektionssalar och ringa ungefär hundra samtal. 

Hur som haver. Igår hängde jag med Sara hela dagen. Jag var ju ledig så vi passade på att fånga upp Linköpings all D-vitamin med lunch i solen på fantastiska Cioccolata (varför bor jag typ där? (förmodligen för att det är Linköpings enda resturang som kör pasta till lunch (magiskt god, testa))), årets första glass på Bosses samt en Nutellacrepe på språng. Vi pratade av oss allt som har hänt i livet sedan sist, innan vi skiljes åt och jag åkte till min träning. 


Min mage krånglar fortfarande sedan magsjukan med någon form av återkommande molande. Jag har inte en susning om vad det beror på; hunger, dålig sömn, svårsmält mat, etc, men det kommer och går. Jag antar att magen, och kroppen, inte har lyckats fylla på med all energi jag inbillar mig att jag har fått i mig sedan jag kunde börja äta igen. Så de senaste två dagarna har jag tränat som vanligt, men försökt spara på energin och låta kroppen lägga den på annat istället. Jag tror det är välbehövligt inför helgens tävling, ÅRETS SISTA. Oh my. Fan vad jag ska njuta. 


Hur som haver! Sidospår deluxe. Det jag ville berätta är att jag idag, torsdag, har jobbat i vanlig ordning. Och efter dagens första lektion slog mig ner för en kopp kaffe i lugn och ro på Wayne's (pga molande mage... där kom kopplingen). Därefter hade jag två lektioner på eftermiddagen, höll i en träning i hallen och övningskörde hem (utan att döda någon). Sedan smällde jag i mig två portioner pulled pork och rullade till träningen. Körde en hel del singel idag för ovanlighetens skull, satan i gatan så skoj det är hörni. 


Nu ska jag hoppa av bussen och knalla till Sammy, krypa in i hans halsgrop och ligga där i åtta timmar. Hans varma famn känns mer lockande än min ensamma, om än fantastiskt mjuka och fluffiga, säng. 

Vi hörs <3

Kommentera inlägget här :