Klasseger och träningsvärken från himmelen

publicerat i <3;
Hey guys. Hur mår ni? Själv kan jag knappt stå upp. På riktigt. Jag kom ju hem i torsdags ifrån Spanien, och i fredags jobbade jag hela långa dagen. Detta + sjuklingssymptom har resulterat i att jag varken har hållit i ett badmintonrack eller tränat på 12, TOLV, dagar. Pang på det åkte vi till Jönköping för tävling hela helgen. Det blev sammanlagt åtta matcher varav tre stentuffa tresetare, så vid dagens sista matchboll så skakade mitt högra lår så mycket att jag trodde det skulle trilla av. Som tur var satt det kvar och jag fick, tillsammans med en fantastisk mixedpartner, ta hem guldet i MDA i Jönköping. Fantastisk känsla. Kommer inte ihåg senast jag ens spelade en semifinal i mixedkategorin. 

Apropå badminton har jag även kirrat förstaplatsen i årets Grand Prix-tävling med en tävling kvar. För andra året i rad! Känner mig både superninja och lite väl ruttis. Hur som haver så känns det GRYMT. 

Det är ungefär vad som har hänt i livet sedan vi hördes sist. Igår kväll kom bae hem från Spanien så jag offrade ett par timmars god hotellnattssömn för att åka 24 mil extra och somna i hans famn. Tusen gånger värt <3 

Nu har benen burit mig hela vägen till sängen, och jag ska pömsa. Är så sjukligt trött. Håller tummar och tår för att jag kommer upp ur sängen imorgon trots all träningsvärk. PUSS!

Kommentera inlägget här :