2016-04-12

publicerat i <3;
Vi kör en liten recap på vad som har hänt i livet sedan förra helgen: 

Konstigt väder förra veckan. Jag jobbade konstant och hann pricka in alla långa jobbdagar då solen sken. I tisdags var vädret kanon och vi dansade till Whatcha Got i köket på Babbo. På vägen till träningen sprang jag förbi Ågatan och såg att Bosses har öppnat för i år. VÅRKÄNSLOR! På onsdagen hängde jag med bästa Anna. Vi snackade skit över en lunch på Cioccolata innan vi slog oss ner för eftermiddagskaffe (och vin, haha, Anna alltså <3). Därefter hann jag och papsi övningsköra innan vi kaostränade hela kvällen. 


Hade en superbra träningsvecka överlag. Tränade på skitbra och taggade inför sista seriesammandraget...


... Där vi vann båda våra lagmatcher och slutar sämst 3:a i tabellen. Vi tillsammans med två andra lag hamnar på samma toppoäng så nu ska det räknas matcher och bollar och set och på torsdag får vi resultatet! Tror tyvärr attdu har för få matchvinster för att vinna, men ÄNDÅ. Vi är grymt nöjda med säsongen. I fredags tog jag det osäkra för det säkra och försökte kurera Sammy från magsjuka. Vilket såklart resulterade i att jag blev sjuk. I söndags och igår låg jag i sängen däckad och typ fem kilo lättare än vanligt, men idag mår jag fint. Har fyllt på med energi igen och har orkat ta mig till stan för att suga in vårluften på allra bästa sätt; kaffe på en uteservering. Unnade mig en liten present också (ni ska få se senare) som jag tyckte jag förtjänade. Haha, den ständiga ursäkten. "Jag jobbade så bra förra veckan", "Jag åt ingen choklad på tre, TRE, hela dagar!!!" Osv osv... :) :) 


I alla fall. På vägen hem hämtade jag ut ett par ljusrosa Air Max innan jag åt lunch i solen framför ett avsnitt HIMYM. Livskvalitet. Nu är jag påväg till Sammy efter tre timmar i hallen för att spendera kvällen i hans famn framför PSG-Man City. 

Kommentera inlägget här :