veckan som har gått

publicerat i <3;
Hej hej hörni. Förlåt för sämst uppdatering ever. Har haft fullt upp hela veckan och har haft konstant 180 i puls. Nu har jag ungefär tolv minuter att skriva det här inlägget så nu kör vi en snabb recap på livet. 
försökte smälta det här ögonblicket <3
åt som vanligt thai till lunch
jobbade afternoon tea på babbo och gick upp typ tre kilo på två timmar

Måndag till torsdag har jag gått i typ slowmotion. Luften gick lite ur mig efter segern i dubbeln i Örebro, så hela veckan har jag liksom varit överallt och ingenstans utan att riktigt vara där. Jobbat utan att vara alert, träna med halva den energi jag brukar ha, sovit konstigt som fan, drömt mardrömmar och somnat på typ varenda buss jag har suttit på. I fredags spelade jag badminton med mamma och hennes kollegor, och efter stängningspass på Babbo åt jag och mamsi finmiddag på Aioli. Åh, så gott det var. 


Jag har jobbat hela helgen. Hela, hela helgen. Igår lördag jobbade jag sju timmar på Babbo innan jag brummade till Kaffeteriet och jobbade drygt fyra timmar till. PHUH. Efter att bara ha sovit fyra timmar natten till igår däckade jag som en sten före midnatt och vaknade vid åtta när klockan ringde, fortfarande död. Idag har jag jobbat heldag i Borensberg, massor härliga gäster men ett smärre kaos när proppen gick mitt i en rush. AHHH, haha, det blev kaos men läsbart såklart. Efter att jag kom hem har jag jobbat en timme hemifrån, och nu är jag påväg till bae. Vi ska ta ett bubbelbad och sedan ska jag tvinga honom titta på New Girl och äta Babbo-bullar <3

I veckan jobbar jag lagom mycket, men har ungefär 50 uppsatser att rätta plus en massor mer planeringsarbete. Heja mig. Ska se till att sova ikapp några timmar inatt så jag har loads of energy för imorgon. Nu ska jag pussa på min man! Vi hörs hjärtan <3


ELITKLASSAD

publicerat i <3;
Jag vet knappt hur jag ska börja det här inlägget. I säsongens sista tävling lyckades jag och min fantastiska dubbelpartner Miranda vinna dubbelfinalen i DDA med 21-18 i skiljeset efter att ha legat under med 14-18 fyra minuter tidigare. När jag släppte ut matchbollen och såg korken studsa fem centimeter utanför linjen insåg vi att VI HAR ÄNTLIGEN BLIVIT ELITKLASSADE. Sjuk känsla. Att något man har kämpat för i fyra års tid äntligen är verklighet. Det har inte riktigt sjunkit in än, och jag har gråtit typ femton gånger under mina vakna 10 timmar.. Hahaha. Nej, men vet ni. Jag har fått så mycket fina ord och så många som har grattat mig, och det känns helt fantastiskt. Verkligen helt, helt underbart. 
 
Nu ska jag njuta av säsongens sista träningsveckor och sedan blir det fyra månader med backintervaller. 

kvällsbusstankar

publicerat i <3;
Hej hej hej hej hej hemskt mycket hej. Hur mår ni? Jag mår BRA. Stressad till tusen men imorgon förmiddag innan möten och jobb ska jag bocka av så mycket jag hinner på min to-do list. Däribland skriva elevomdömen, boka lektionssalar och ringa ungefär hundra samtal. 

Hur som haver. Igår hängde jag med Sara hela dagen. Jag var ju ledig så vi passade på att fånga upp Linköpings all D-vitamin med lunch i solen på fantastiska Cioccolata (varför bor jag typ där? (förmodligen för att det är Linköpings enda resturang som kör pasta till lunch (magiskt god, testa))), årets första glass på Bosses samt en Nutellacrepe på språng. Vi pratade av oss allt som har hänt i livet sedan sist, innan vi skiljes åt och jag åkte till min träning. 


Min mage krånglar fortfarande sedan magsjukan med någon form av återkommande molande. Jag har inte en susning om vad det beror på; hunger, dålig sömn, svårsmält mat, etc, men det kommer och går. Jag antar att magen, och kroppen, inte har lyckats fylla på med all energi jag inbillar mig att jag har fått i mig sedan jag kunde börja äta igen. Så de senaste två dagarna har jag tränat som vanligt, men försökt spara på energin och låta kroppen lägga den på annat istället. Jag tror det är välbehövligt inför helgens tävling, ÅRETS SISTA. Oh my. Fan vad jag ska njuta. 


Hur som haver! Sidospår deluxe. Det jag ville berätta är att jag idag, torsdag, har jobbat i vanlig ordning. Och efter dagens första lektion slog mig ner för en kopp kaffe i lugn och ro på Wayne's (pga molande mage... där kom kopplingen). Därefter hade jag två lektioner på eftermiddagen, höll i en träning i hallen och övningskörde hem (utan att döda någon). Sedan smällde jag i mig två portioner pulled pork och rullade till träningen. Körde en hel del singel idag för ovanlighetens skull, satan i gatan så skoj det är hörni. 


Nu ska jag hoppa av bussen och knalla till Sammy, krypa in i hans halsgrop och ligga där i åtta timmar. Hans varma famn känns mer lockande än min ensamma, om än fantastiskt mjuka och fluffiga, säng. 

Vi hörs <3