no place i'd rather be

publicerat i <3;
Solen skiner och vi har varit inne heeeeela dagen. Men jag är så så så glad ändå. 

I söndags åkte jag och mamma till Ikea. Efter en timme anslöt S och mamma insisterade på att vi skulle provligga i det som nu är min nya säng. Efter att ha fått upp sängen uppför trappan (pivot, pivot, PIVOT!!!!) åkte vi och storhandlade på Maxi innan stängning. Underskattat som fan att handla tillsammans. Så mysigt. Efter det åkte vi hem, lagade tacos och satt och åt länge, länge. Vid midnatt slog vi på The Secret Life of Walter Mitty och åt chilichoklad tills det brann i käften, haha. 

Igår vaknade jag upp vid elva. Tacorester till frunch, ett långt bad och tårtbak var allt som hanns med innan jag åkte till hallen för barnträning, träning, årsmöte och konstitueringsmöte. Efter det åkte jag sydöst och somnade bums fullt påklädd bredvid en lika trött själ som jag. 

Idag har vi skrattat mest hela dagen. Är sådär bubbligt fnittrig och vet inte riktigt hur jag ska kunna hålla i 70 minuters barnträning om en timme med fnittergruppen med stort F. (Har dessutom bokat biljetter till Darin vilket inte precis dämpar fnitterheten, eeeeh.) Kommer bli sörja av alltihop. 

Imorgon har jag lovat mig själv att lämna den varma, mysiga sängen och gå ut ur huset. Lite luft skulle faktiskt inte skada :))))