it's only coffee

publicerat i <3;
Sov verkligen inte alls inatt. S sussade så gott men jag skrapade ihop mindre än fyra timmars sömn innan vi var tvungna att gå upp. När han åkte till jobbet gjorde jag ett nytt sovförsök och sov i SEX TIMMAR. Galet. 

Igår var jag på arbetsintervju. En väldigt härlig sådan men jag kände att jag inte fick allt jag ville säga sagt. Så vi får se vad som händer. Efter intervjun gick jag och placerade rumpan på Wayne's för dagens andra latte innan jag mötte upp Annika med sällskap för en dag på stan. Efter dagens tredje kaffe åkte vi hemåt och sedan upp till badmintonhallen för barnträning och egen träning. Så härlig dag, minns inte när jag senast var vaken fjorton timmar innan läggdags, haha. 


Idag ska jag ringa ett viktigt samtal, planera lite inför jobbstarten nästa vecka, middagsmysa med Annika och somna i en varm famn. I helgen jobbar jag och det ska bli fantastiskt trevligt. Hoppas ni får en fin dag, puss! 

2015-10-27

publicerat i <3;


Fy fan för att skolorna har höstlov. Igår var vi fem på träningen och Jonkan körde skiten ur oss. Höll på att spy, kräkas och svimma på samma gång, haha. 

Igår fick jag ett amazing samtal så på torsdag ska tant Malin på arbetsintervju! Så kul. Idag har jag sovit länge i min underbara säng, långpromenerat, bakat brownies, fikat på Babettes med min babe och pussats. Nu sitter jag i soffan och tittar på älskade The Duff. Hur härlig är inte den filmen?? Snart kommer S hem och då ska vi pussas tills vi somnar. 

Säsongens första guld

publicerat i <3;
HEEEEJ. Så länge sedan jag skrev här. Sitter i skrivande stund på en av Sammys knakande matbordsstolar och knaprar knäckebröd till frukost. Igår sken solen och vi var en sväng i Berg för promenad i solen innan vi åkte hit för middag och ett långt bad. Mysigt och välbehövligt för min slitna kropp efter lördagens tävling, som resulterade i säsongens första guld! Alltså, wow. Är oerhört nöjd med lördagens spel och kan inte riktigt fatta att jag vann singeln och kom tvåa i mixed. Nu är det bara tre klassegrar och 20 matchvinster kvar till Elit. Heja mig. (Dessutom två år och sex dagar sedan jag blev A-klassad, så sjukt.)Förra veckan var toppen. På måndagen var vi ute i en tre fjärdeklasser, jag tränade och gick på arbetsintervju. Det gick mer bra än väntat och i nu i veckan ska jag skriva kontrakt fram till jul. Fantastiskt roligt. Tisdagen gick åt till badminton, och på onsdagseftermiddagen innan alla träningar var jag på nya jobbet för att gå bredvid ett par timmar. 
 

 
Utöver det har min vecka bestått av långpromenader, browniebakande, 84 upphopp och grotesk träningsvärk, en härlig tjejmiddag på Platens, två timmars träning i torsdags och massor skratt. I veckan väntar jobbplanering, mer jobbsökande, mycket träning och jakten på den perfekta gymmet. 
 
 
Nu ska jag bege mig hemåt för CV-skrivande och brownieätande. Får se om jag stannar till på Wayne's för en latte cause my abstinence is killing me. 
Puss!