Första advent

publicerat i <3;
Hej mina hjärtan. Usch, vilken grå måndag. Jag och Sammy hade sämsta kvällen igår, och trots vår mysiga morgon ligger gårdagen kvar och gnor. Sedan att S lämnade mig för att åka till jobbet så jag fick gå upp själv var ännu mindre roligt :))))

Men, jag har haft sämre dagar. Verkligen. Nu ser det till och med ut som solen skiner lite, vilket jag så hjärtligt tackar för. Hur vädret har varit i helgen har jag inte en susning om dock. I lördags spelade vi seriespel i Sundbyberg. Två av två vinster och numera en andraplats i tabellen stoltserar lilla Ljungsbro med! Jag vann tre av mina fyra matcher, varav den sista var den avgörande mixedmatchen mot Skogås. 21-18 i skiljseset och ett hjärta i halsgropen när min fantastiska motspelare slår i nät på matchbollen (hehe). När jag vaknade bredvid S i söndagsmorse var det bara att åka direkt till Borensberg för att jobba heldag. Jag bakade en sjuk chokladbiskvitårta (!!!) och jag tror jag har blivit lite frälst. Bakandet fortsatte även efter jobbet då vi bakade lussebullar hemma! Julkänsla deluxe.

2015-11-26

publicerat i <3;
älskade berg // bästa selfiespegeln hos bae // baksida lår kämpar på, haha. från helgens tävling // vyn över slätten påväg hem från träning


lärar-malin (träningskläder på jobbet är bäst) // bästa fyran-omgång i hallen // fredagspromenix i den härliga solen // årets första tomtelatte, guldguldguld

Lite bilder från de senaste två veckorna. Idag har jag en såndär lugn, härlig dag. Sitter i skrivande stund på bästa Wayne's och planerar kommande idrottslektioner. Vet inte varför men utan en kopp kaffe och stadsmiljö kommer jag inte på några nya idéer, och att planera lektioner hemifrån är med andra ord värdelöst. 

Snart ska jag bege mig hemåt för en snabb vända innan jag åker till hallen. Vi hörs! Puuuuusss

när första snön har fallit

publicerat i <3;
Jag fick ingen träningsvärk efter helgen. Istället drog jag baksida lår (höger såklart...) och nu väntar ett par veckors vila och lugnt tränande innan jag är hel igen. Tur att jag både är snabbläkt och jävligt envis, så jag kommer nog kunna spela tävling om två veckor som planerat. 

I övrigt var förra veckan väldigt härlig. Måndag och onsdag innebar jobb och träning i vanlig ordning. I tisdags hängde jag i stan för kaffesörplande och planering av badminton- och idrottslektioner, följt av Bästa 4:an och träningar. Torsdagen spenderade jag med bästa Annapanna. Vi var hemma hos henne och bakade inför hennes släktkalas för på fredag fyller hon TJUGO ÅR och det ska vi fira! Ska bli så kul! 

Hade en riktig jävla skitdag i torsdags och var mer än glad att vakna upp till en ny dag på fredag morgon. Jag tog en långpromenad, bakade och var med mamsi som var hemma från jobbet. På kvällen åkte jag till Sammy för middag och lek med knoddarna, och på lördag förmiddag åkte vi som sagt och tävlade. Förutom att jag gjorde illa mig är jag oerhört nöjd med helgens spel. Spelade en stenhård tresetare mot en ELIT-spelare och förlorade med ynka 19-21 i skiljeset. Heja mig. 

I söndags vaknade jag hos Sammy efter en lördagskväll med fläskfilé a la Hennie, fotbollsmatch och ett långt bubbelbad. Vi gjorde inte många knop i söndags men hann med en långlunch hos papsi och lek med barnen innan jag somnade i soffan en timme medan Modern Family rullade på Netflix. Oerhört mysig dag. Kan inte minnas senast jag hade en ledig söndag. 

Alldeles strax börjar dagens första lektion, och imorgon är jag ledig. Igår vickade jag för högstadiet vilket var SÅ kul, men nu behöver jag en ledig dag. Ska in till stan och spendera min oexisterande månadslön, dricka tomtelatte och titta på Vinsterljus. Puss!