BRA STRESS

publicerat i <3;


Har tydligen börjat dricka kaffe. Tog tre dagar på LF sedan var det liksom dags. (Grupptryck, hehe).

Imorse vaknade jag bredvid Sammy. Kände mig så himla vuxen när vi pussades hejdå och åkte åt varsitt håll för att jobba heldag på respektive jobb. Idag lunchade jag med Beccabus på Steve's, så mysigt men en timme räcker inte för oss alltså. Vill babbla fyra timmar till med den bruttan. Direkt från jobbet till barnträning och träning, och sen hem för dusch och påfyllning av mat innan jag brummade iväg för en SmartStudies-lektion.

Nu är jag dödare än den dödaste sill och ska släcka lampan för en natts sömn. Imorgon väntar ännu en hektisk dag, men OJ så bra jag mår av rutiner och att alltid vara på språng.

PUSSSS

länge sedan vi sågs

publicerat i <3;Lite bilder från de senaste veckorna.
HEJ! Hur mår ni i min frånvaro? Jag mår bra. Jag är frisk och har börjat mitt nya jobb i torsdags. Dagarna innan det har jag bara myst med Sammy och mina tjejer. Tagit vara på mina sista lediga dagar helt enkelt. 

Förra helgen var det Kanaldropen på hemmaplan. Alla mina ungar var med och vi tog hem fem av sju klasser. Jag är så stolt över alla jag tränar. Fantastiskt duktiga allihopa. Söndagen spenderades med jobb på caféet. 

Denna helg har varit lugn och skön. I fredags efter jobbet åkte jag hem, och så kom fyra fina flickor förbi för middag och mys hela kvällen. I lördags vaknade jag hyfsat tidigt, hade en lugn morgon och sprang iväg på ett möte med glasskioskens nya ägare. Otroligt roligt. Efter det åt jag Henny till lunch (rester från fredagskvällen, mums) innan jag tog en powerwalk/springtur i det härliga vädret. På eftermiddagen åkte jag till Sammy, åt gott grillat till middag och så hängde vi framför tvn hela kvällen. I söndags sov vi länge och spenderade dagen med våffelätande och filmtittande (sista Hobbit-delen, SÅ bra den var!! (Men för mycket krig för min del, typ 90/150 minuter...)). Söndagskvällen spenderades med mina tjejer i Ljungsbro för mys, snack och skratt. 

Nu är jag påväg till träningen direkt från jobbet. Ska smälla i mig en banan innan träningen och ikväll kommer jag somna gott i mitt hjärtas famn före klockan tio. Så härligt. 

tionde soldagen

publicerat i <3;

Onsdag och jag verkar aldrig bli frisk. Igår efter träningen åkte jag till min älskling. Imorse sov jag ut medan Sammy gick upp, och så åt vi frukost i solen. Så härligt. Sammys syster kom förbi och vi myste med lillskruttan, och så åt vi faktiskt snabbmat till lunch. (Hehe, så blir det när man inte får träna). 

Ikväll har jag varit i hallen, hållit i två träningar och varit och kikat på min egen träning. Sedan har jag bakat chokladbollar till helgens hemmatävling, och nu ligger jag i soffan och myser med Friends och väntar på att bli trött... När jag är sjuk (och har mens samtidigt, yeay) blir jag otroligt sötsugen och äter choklad konstant, så jag har jämt högt blodsocker och kan inte somna på kvällen, haha. Det är lite ångestframkallande men jag orkar inte riktigt bry mig. Är jag sjuk ska jag banne mig ge min kropp vad den vill ha.