SISTA DAGEN PÅ LÄNSFÖRSÄKRINGAR

publicerat i <3;

FRIYAAAAY! Hur mår ni älsklingar? Jag mår fint, är lite gråtmild och virrig i pannan konstant pga. 1) sista dagen på LF 2) alla tar studenten idag och 3) jag får åldersnoja. Mår på riktigt dåligt över att inte få komma tillbaka till Länsförsäkringar på måndag, tiden här har varit guld och jag har lärt mig så mycket. Kan lätt tänka mig att jobba ett par år i bank- och försäkringsbranschen så jag ska höra mig runt nu i sommar. Vi får vad som händer i höst helt enkelt, men riktigt orolig är jag faktiskt inte. Jag vet ju att allt löser sig i slutändan.
 
Nog om det. I onsdags efter jobbet körde jag och Marcus ett träningspass tillsammans innan jag somnade i Sammys armar. Igår hade jag introduktion i glasskiosken med J så jag fick lite sovmorgon och hann mysa med Sammy hela morgonen innan jag gick till bussen i det strålande vädret. Efter ett par timmar i glasskiosken åkte jag till jobbet för avslutningslunch på Stångs med alla som har varit inblandade i återbäringen. Åt en görgod burgare och drack en ännu godare latte till fikat. Stångs placering vid vattnet (och vädret!!) gjorde ju inte att maten smakade sämre precis... Fick inte ens några jobbiga nostalgikänslor från studentdagen utan njöt bara till fullo av det härliga sällskapet och den goda maten. Efter jobbet mötte jag upp Sara för en fika och skitsnack. Kom hem strax efter åtta, grillade till middag och tog sedan en promenad i kvällssolen.
 
Idag väntar AW med jobbet och sedan bär det av på äventyr. Men innan dess ska jag förbi bästa Berzan för att kika på utspringet!