Nionde året i favorithallen

publicerat i <3;
Hej!
 
Tänkte bara svänga in här lite snabbt för att säga godnatt. Jag har haft en fin dag. Vaknade upp till fågelkvitter och sol och har spenderat dagen med mina tjejer, en långpromenad och förberedelser inför morgondagens tävling. 2007 spelade jag min första nationella tävling i just Nyköping, Gästabudscupen. Jag har varit där åtta år i rad nu och imorgon är det dags för nionde tävlingen i min favorithall. Ska bli så himla härligt. Blir inte roligare när jag är förstaseedad i DSA heller. Inte trodde jag det för åtta år sedan när jag var 11 år och spelade DSU13 i en Plopp-tröja och innefotbollsskor.
 

på benen igen

publicerat i <3;


Igår mådde jag skrutt. Spenderade huvudet över toalettstolen och fick i mig ett par rostade mackor på hela dagen (och chokladmuffinssmet, haha). Jag fick inte träna och höll inte i mina träningar heller, men mina fantastiska klubbkompisar hjälpte mig att lösa det.

Idag mår jag bättre. Imorse mötte jag upp Beccabus för att gå på ett event med H&M. Efter det knallade vi på stan en sväng och jag fick med mig lite fina saker hem, exempelvis ett mintgrönt skal som nu pryder min telefjutt så fint. Fick även hem två fantaaaaastiska bikinis från Nelly idag, så nu är jag döredo för sommar. Först är det skidåkning som gäller men då får jag användning av mina nya produkter från Lush i kylan. Åh. (Usch att det är så tillfredställande att shoppa. Så himla illa.)

Om en timme ska jag upp till hallen, har saknat mitt rack och mina skor och att få spela. Jag hoppas jag lyckad hålla mig frisk till i helgen nu bara, annars vet jag inte vad jag ska göra. 

nytt jobb och mer sänghäng

publicerat i <3;

glad men döskakis tjej efter livets första telefonintervju 

Tisdag kväll. Här har det ekat tomt sedan i söndags men nu är jag på banan igen. 

När jag kom hem i söndags började jag må dåligt - igen. Jag mår inte riktigt bra idag heller men kämpar på. Det är ju ändå tävling i helgen så jag försöker hitta någon balans mellan att ladda batterierna, formtoppa och bli frisk. 

Kommer inte ihåg om jag skrev att jag jag fick en jobbintervju förra veckan. Hur som haver hade jag den igår via telefon, och imorse kontaktade företaget mig och sa att jag har fått jobbet! Mycket glad tjej här. Vad det är återkommer jag om, men det kommer bli ett par timmar i veckan. Jag får se hur jag gör med fler ansökningar, jag har ju funderat på att söka jobb i matbutik och vill fortfarande söka. Har speciella CV:n och personliga brev färdiga men måste väl bara komma till skott. Svårt det där när jag inte vet hur mycket timmar det blir på nya stället.