2 år

publicerat i <3;
Har en fantastisk dag. Idag har jag och Sammy tvåårsdag och jag kunde inte vara lyckligare. 

Har dessutom fått frukost på sängen, bakat banankaka med hjärtat mitt, haft världens bästa stund i köket, klippt mig, tränat badminton, bakat chokladbollar, mött en härlig en på bussen, tränat ungdomar och bara haft en underbar dag. Om träningen hade gått bra hade detta fan varit mitt livs bästa dag. Nu ska jag hem och fortsätta mysa med mannen i mitt liv. Oändligt mycket kärlek till er ❤️

sol

publicerat i <3;WAAAAH hur ser bloggen ut när man tittar via mobilen?!? Hemskt fult, men mer praktiskt antar jag. Hur eller hur. Hej på er! Det är onsdag. Solen har skinit hela förmiddagen så jag kom precis innanför dörren efter en långpromenad. Idag väntar en eftermiddag i hallen som vanligt och efter det ska jag till Sammy. Imorgon firar vi TVÅ ÅR tillsammans, helt sjukt. Blir bara mer och mer kär i honom för var dag som går, trots att han blir allt knasigare och knasigare. 

Igår hade jag en mysig dag. Jag gick upp tidigt för ett gympass. Dessvärre gick det skit så jag gav upp och åkte hem istället. Bakade pizzabullar, såg Kalla krossa allt motstånd på 10km fristil och var i badmintonhallen. På kvällen körde vi järnet och jag är alldeles mör i kroppen idag. Hoppas det ger med sig till lördag så jag kan spela mitt absolut bästa spel i helgen när det är dags för tävling på hemmaplan (nästan, haha). Kan lova att det kommer behövas då jag har fyra stenhårda matcher framför mig.

Nu ska jag laga lunch och svara på lite jobbmail. Vi hörs! Puss ❤️

Ruskmåndag

publicerat i <3;Det har tydligen varit dåligt väder idag. Inget jag har märkt av direkt då jag har spenderat större delen av dagen inomhus. Imorse vaknade jag strax före nio och spenderade förmiddagen på gymmet för ett rygg- och axelpass. Var trött och mör som bara den men det var bara att härda ut tills endorfinerna kickade igång. Sprang på Becca en snabbis innan jag åkte och lagade bönpasta till lunch. Därefter tog jag livets längsta dusch framför Friends, åt lite pizzabullar och rullade till träningen. 

Nu på kvällskvisten har Sara varit här en sväng. Hon gav mig en försenad födelsedagspresent som jag blev såååå glad för. Tack finaste vännen ❤️

Min pojke hade tydligen andra planer är girlfriendtime ikväll så jag ska långduscha igen och skriva ett personligt brev. Och äta massor pizzabullar. För det är det bästa jag vet för tillfället (hehe).