PALMA

publicerat i <3;
Wow wow wow vilken härlig vecka vi har haft. Precis vad jag behövde, massor lugn och ro och god mat i överflöd. Innan vi åker mot flygplatsen sent i eftermiddag ska jag ta en tripp till hotellets spa, och självklart suga in de sista doserna D-vitamin. 

(Jätte OT men har ni hört Justin Bierbers nya låt? Äsch, klart ni har. Tycker den är magisk. Älskar tropical house så den satt mitt i prick. 

Har drösvis fina bilder att visa er från systemkameran så småningom, men här kommer ett axplock från min kamerarulle på telefjutten. 

palma levde upp till sitt namn ordentligt // anledningen till att man åker utomlands, magnum double caramel // självklarhet vid poolkanten, älskarälskarälskar // och en selfie med min trogna följeslagare coca cola 
blev frisk så fort vi kom hit så klämde in  ett antal träningspass // vår magiska frukost // alla dessa fantastiska solnedgångar // poolutsikt
det fantastiska lilla pizzerian vi åt på typ varje dag (illa, illa) // american pancakes till frukost // och den magiska pizzan med ruccola, parmesan, tomat och serrano... dreeeegel // klart man har en bar mitt i poolen

ett andra sabbatsår

publicerat i <3;


"Hurra! Äntligen är det fredag!"-bussen åkte precis förbi mig. Fantastiskt med fredag hörni. Jag är påväg till jobbet i vanlig ordning för min sista arbetsdag på en dryg vecka. Imorgon åker jag nämligen till Spanien en vecka för tapas och sangria! :))) 

Jag har haft en förhållandevis härlig vecka. I måndags vaknade jag upp till första dagen på mitt andra sabbatsår. Magisk känsla. Mina lediga dagar måndag och tisdag spenderades sedan på bästa sätt: med Anna, kaffesörplandes på Wayne's, lunchandes på Mörners med papsi, tränandes, i Olstorp för ett fyspass och glassätandes vid glasskiosken. Det kryllar av nyblivna gymnasieelever på stadens gator, och jag och Anna hade mer är roligt åt alla smårädda n0llor som passerade Stora torget i vita (ännu inte så nerklottrade) t-shirts. N0llor. Njut. Gymnasietiden är den roligaste tiden i era liv. Njut njut njut. 

I förrgår fick jag oväntat finbesök mitt under min löprunda, så nu har jag dragit på mig världens halsbränna och lite feber lagom till Mallis. Förhoppningsvis ger det med sig efter en natts sömn, annars får jag skippa mina inplanerade morgonrundor längs Palmas strandpromenad (inte mig emot egentligen, hehe). 

Nästa gång vi hörs befinner jag mig i ett 25-gradigt Spanien med en drink i handen vid poolkanten (Jonas, är det okej att unna sig?? Min träningssäsong har inte börjat än, haha). Håll tummarna för att jag blir frisk! Puss! 

2015-08-14

publicerat i <3;
Förstår inte varför solen ska skina på exakt ALLA dagar jag INTE är ledig på. Det är så frustrerande. Mindre frustrerande var gårdagen - vi hade en toppendag på jobbet och jag hade finbesök framåt kvällskvisten. Imorse handlade jag frukost och matlådeingredienser till mina nybakta minipizzor (de är så söta!). Har således haft 24 väldigt bra timmar.

I övrigt har jag haft världens tråkigaste vecka. Åkt hem varje kväll efter jobbet och bara slappat. Visserligen har det varit mer än nödvändigt efter mina stormiga sommarmånader, men lite tråkigt har det allt varit. (Mina pengar är slut efter att ha bott själv i knappt tre veckor och tvingats betala all mat själv, haha.) Nu börjar hösten smyga sig på och jag är så taggad på en ny badmintonsäsong att jag hellre stannar hemma och drömmer om min ELIT-klassning, hehe. 

I ut med min oerhört tråkiga vecka har jag noll roliga bilder till ert förfogande, så här är lite bilder på det enda jag lägger pengar på just nu: mat

lunch med bästis på cioccolata 
måndagsmös i min ensamhet

middag med badmintonpeeps efter sportscamp (platens burgare är GULD)
today's magical minipizzor

förevigande av det faktum att jag råkade ta med mig BARA pasta till jobbet, hahaha