livets baksidor

publicerat i <3;
Hej hjärtan.
 
Det har gått alldeles för länge sedan jag skrev här. Förra veckan från tisdag till söndag var de absolut värsta dagarna i mitt liv. Ni vet när man tror att man vet hur ont det gör, men sedan gör det en miljard gånger ondare än förväntat och man inte vet vart man ska ta vägen? När kroppen stänger av, benen slutar bära och huvudet inte kan tänka klart? När hålet i bröstet växer sig större och större och aldrig slutar växa? Så var det. Exakt så. Och allt gör så jävla ont.
 
Denna vecka har jag mått bättre. Inte på topp, men en tydlig förbättring. Jag vet att allt kommer ordna sig. Veckan har flutit på med jobb, träningar (säsongens sista) och många vackra solnedgångar. Berg är så otroligt vackert såhär års, och det blir bara vackrare och vackrare fram till augusti. Åh.
 
Helgen spenderades i Örebro med säsongens sista tävling. Det blev en kvartsfinal i singel och mixed. Spelade över förväntat och är nöjd med singelinsatsen. Mixedmatchen var skrutt, vi förlorade en tresetare med 19-21 i sista set. Världens sämsta självförtroendeboost. MEN. Jag fick lite revansch i dubbeln, där vi gick hela vägen till final (!!!). Så jäkla härligt.
 
Lite annat skoj som har hänt dessa dagar; jobbat morgon på Kaffeteriet, gått på massage, ätit brunch på Lingonfabriken i Norrköping, hållit i massor lektioner, åkt Drive-In på McDonalds tio i elva efter lördagens sista match i Örebro, hämtat ut ett par nya Air Max på posten och njutit av den soliga, härliga utsikten från mitt kontorsfönster.
 
Idag är det Valborg och jag ska spendera den i Vidingsjö med min bättre halva. Puss.